Напишете дума/думи за търсене

Известни българи с деца на море

Деси Бакърджиева с Вивиан
СНИМКИ: ОФИЦИАЛНИ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛИ НА ЗВЕЗДИТЕ

Деси Бакърджиева, Поли Генова и Радина Кърджилова поеха на път с малчуганите Радина Думанян с дъщеря си Рая

Изразът “с деца на море” вече не се свързва с филма на Димитър Петров от 1972 г., а с предизвикателството да пътуваш с палави малчугани. Някои обаче хич не се плашат от това.

Сред тях е Поли Генова, която потегли на почивка с 2-годишния си син Даниел в колата. Тя разказа как преди раждането му е оправяла багажа си за секунди, ако въобще е имала такъв. След появата на сина ѝ ситуацията е напълно различна. “Отнема тоооонове време”, допълва певицата в инстаграм, като публикува снимка с Даниел. 

Поли Генова с Даниел
Поли Генова с Даниел

Актрисата Мона Гочев откри още едно предизвикателство преди дни, когато бе на море с мъжа си Радослав Гочев и сина им Никола. “Променям малко мнението си, че нещата се случват трудно и сложно”, пише Гочев. С малкия обиколили доста места по Черноморието. Според нея разковничето е в правилната нагласа, малко повече организация и търпение. 

Мона Гочев и семейството й
Мона Гочев и семейството й

Колежката ѝ Радина Кърджилова е не с едно, а с две деца на море. По-големият ѝ син се казва Христо, а по-малкият - Йоан, е само на 5 месеца. Това обаче не изглежда да ѝ пречи. Напротив, публикува снимки от разходките си по плажа и как се забавлява с малчуганите. 

Радина Кърджилова с малкия си син
Радина Кърджилова с малкия си син

Може би едно от най-малките звездни деца на морето тази година бе Вивиан, която талантливата актриса Деси Бакърджиева роди преди няколко месеца. Тя публикува фото, на което е прегърнала малката и целува главичката ѝ. Зад тях се вижда морето.

Колежката ѝ Радина Думанян също заведе дъщеря си Рая на плажа. Наскоро показа снимка, на която е хванала детето и широко се е усмихнала, присвивайки очи, а Рая е допряла лице до бузата ѝ. “Мамо, ще те хапна”, шеговито написа към фотото актрисата. Тя вече заведе дъщеря си на плаж в Гърция, а скоро ще пътува със семейството си, като търси вила, по възможност близо до язовир, за да могат да ловят риба. За мнения за уютни места попита феновете си в социалните мрежи. 

Радина Думанян с Рая
Радина Думанян с Рая

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ