Напишете дума/думи за търсене

Българско откритие: Комбинация от билки топи мазнините за 3 месеца

Българската компания за хранителни добавки “Мегасмарт” представи нов,  революционен продукт в борбата с излишните килограми. Добавката отново съдържа само натурални съставки и се предлага под името СЛИМ ЕКСТРИЙМ. Компанията - производител, която вече има зад гърба си няколко доказани продукта за контрол на теглото, споделя, че новата хранителна добавка  крие в себе си най-мощната формула за потискане на апетита и изгаряне на подкожните мазнини.

“След безапелационния успех на продуктите ФЕТ БЪРНЪР, ФИГУРА ФИКС, СЛИМ х 5 дойде ред и на СЛИМ ЕКСТРИЙМ.

За да надградим успеха трябваше да създадем подобрена формула, базирана на билки, вложени в досегашните продукти, но и да разширим състава с нови, по-силни екстракти. След серия консултации с диетолози и експерти в областта на здравословното хранене, успяхме да създадем формула, която да задоволи търсенето на потребителите, борещи се с наднорменото тегло - да изгаря мазнините, да контролира апетита, да не изисква строг хранителен режим и тежки тренировки за постигане на желания резултат и не на последно място - да не подлага на риск  по никакъв начин човешкото здраве”, съобщават създателите на продукта.

Направени тестове с продукта СЛИМ ЕКСТРИЙМ показват понижен апетит още в първите дни на прием. Допустимите резултати, които могат да се постигнат с продукта и в комбинация с правилен хранителен режим, са до -15 кг за тримесечие. Една опаковка съдържа 60 капсули, достатъчни за 60 дни на прием. За по-високи резултати се допуска прием на 2 капсули след първите 10 дни.

Хранителната добавка Слим Екстрийм съдържа екстракт от лютив червен пипер, малинови кетони, екстракт от горчив портокал, екстракт от зелен чай и CLA – (Linoleic Acid) с източник семена на Шафранка.

СЛИМ ЕКСТРИЙМ може да се поръча директно от производителя на цена от 54 лв. за опаковка или на специалната цена от 120 лв. за 3 опаковки (пълен курс на терапия). Заявете онлайн на www.biotica.bg или на тел. 0877 72 10 40.

Търсете и СЛИМ ЕКСТИРЙМ и в по-добрите аптеки в страната!