Напишете дума/думи за търсене

Звезден бебевалеж през 2021 г.

Синоптичките повтарят, Капчикова шашна с трето

Изминалата година показа какво са правили звездите по време на локдауните. Очевидно повечето от тях са наблегнали на удоволствията и разрастването на семействата им. За разлика от предходната година, когато няколко актриси станаха майки, 2021 е годината на попфолка.

Фики дари фамилията си с момиче

След като дълги години в семейство Стораро се раждат предимно момчета, Фики сбъдна мечтата си и стана баща на момиченце. Принцесата на рода Стораро се казва Еслем, а Фики дълго време криеше, че съпругата му Гюлджан е бременна.

"Баща на дъщеря! Едно малко приказно ангелче се роди тази сутрин и вече съм баща на дъщеря!", похвали се Фикрет Тунчев, както е истинското име на изпълнителя, в края на август.

Фики и Гюлджан са родители на две деца - баткото Тони и малката Еслем
Фики и Гюлджан са родители на две деца - баткото Тони и малката Еслем

Ивена и Лорена станаха майки за пръв път

Чалга сензацията от близкото минало Ивена си подари бебе за 40-ия юбилей. Малката красавица е кръстена Мериан и се роди на 29 септември. Въпреки късната бременност всичко е минало нормално. Мериан е дългоочаквано и силно желано бебе от дългокраката блондинка и бащата Кристиан, с когото са заедно вече 12 години.

Ивена се престраши на 40 г.
Ивена се престраши на 40 г.

Фолкфурията Лорена дари любимия си с момче. Малкият се казва Матео и също проплака в края на септември.

Лорена се върна на сцената бързо след раждането
Лорена се върна на сцената бързо след раждането

Господарка на ефира роди близнаци

Голяма изненада поднесе Ева Веселинова на своите почитатели. Тв водещата слезе от ефир и се покри за известно време, а причината стана ясна 9 месеца по-късно. Ева роди близнаци на 9 април и ги кръсти Борис и Стефания.

Ева Веселинова раздава рецепти за захранване
Ева Веселинова раздава рецепти за захранване

Господарката на ефира води дневник на децата си в инстаграм, а съветите, които дава за захранване на бебета, са изключително ценни. Веселинова приготвя абсолютно всичко за децата сама и раздава с удоволствие рецепти на младите майки, които я следват.

Изненадата дойде от Ася Капчикова

Трети син роди Ася Капчикова в рамките на по-малко от две години. Бившата плеймейтка, която се радваше на своите близнаци момчета Ивиан и Ианик, се похвали, че е станала майка отново. Този път Капчикова кри до последно и хвърли бомбата дни след като роди.

Ася е мъжка майка
Ася е мъжка майка

Тя сподели, че третият й син също е кръстен с нестандартното за България име Ириан. Повод децата на Капчикова да не носят български имена е това, че баща им е чужденец. Самоличността на любимия на експлеймейтката е дълбоко пазена тайна, която Ася упорито отказва да разкрие.

Синоптичка крие до последно

Никол Станкулова стана майка на второ. Известната синоптичка е родила момиченце на 24 октомври.

Никол до последно крие
Никол до последно крие

Станкулова и половинката й Теодор Минев са избрали да кръстят дъщеря си с името Андреа. Никол, която до последно криеше бременността си, има и още една дъщеря - Теа, която се роди през 2018 г.

Мария Илиева с второ от втори

Мария Илиева стана майка за втори път. Бебето е момиченце и се казва София. Мария има и друго дете, което носи името Александър и вече е почти на 4 г.

Мария Илиева е изпълнила своята женска мисия
Мария Илиева е изпълнила своята женска мисия

Вече знаем и че щастливият татко на второто дете на Мария е Александър Междуречки. Певицата сподели, че именно новият й мъж предлага името София, а на нея й харесва заради символиката. Дядото на детето е бил кмет на столицата.

Щерката на Поли Генова проплака

На 23 ноември семейството на Поли Генова се увеличи с още един член. Певицата стана майка на момиченце.

34-годишната певица и годеникът й Джоузеф Шардон кръстиха дъщеричката си с красивото име Леа Катрин. Няколко дни след щастливото събитие Поли пусна новия си хит "Na-na". Генова и Шардон имат още едно дете - Даниел, който се появи на бял свят на 12 април 2019.

Деси Бакърджиева е самотна майка

Звездата от "Откраднат живот" Деси Бакърджиева стана майка на своята втора дъщеричка, заради която й се наложи да "умре" в сериала. Актрисата роди Вивиан през пролетта. Момиченцето е плод на любовта между Деси и ученическата й любов Филип, с когото се срещнали отново години след гимназиалните трепети.

Звездата от "Откраднат живот" преживява изключително тежък момент
Звездата от "Откраднат живот" преживява изключително тежък момент

За съжаление обаче той се зарази с Covid-19 малко преди на бял свят да се появи Вивиан и издъхна в началото на февруари.

"Не можах и да го изпратя, защото не се случи в България, а в Германия. Не успях и да го погреба. Остави ми обаче нещо много прекрасно, заради което си заслужава да продължа напред", сподели актрисата неотдавна. Шокът от голямата загуба довел до по-ранното раждане на Вивиан - в седмия месец от бременността на Деси.

В очакване!

Най-чаканото бебе е това на попфолк иконата Емилия. Певицата съвсем скоро ще стане майка за трети път, като ще дари с наследник настоящия си съпруг Жорж Башур. Бременността на Емилия е най-обсъжданата клюка през изминалите месеци.

Емилия вече знае пола на третото бебе, но го пази в тайна
Емилия вече знае пола на третото бебе, но го пази в тайна

През лятото певицата изненадващо обяви, че спира с участията си, но не уточни каква е причината. Първоначалните предположения бяха свързани с евентуалното й разболяване с ковид. Оказа се обаче, че поводът е хубав и Емилия ще стане майка отново. Тя има две деца от предишната си връзка с Коко Динев - Иван и Мира. Дали чака момиче или момче, този път предстои да разберем.

Още едно бебе е на път да проплаче съвсем скоро. Гери Малкоданска също очаква своята втора рожба. Синоптичката слезе от ефир преди месеци и също не разри каква е конкретната причина. Впоследствие стана ясно, че Гери чака бебе.

Малкоданска ще роди второ дете на любимия си Алекс Ковачев
Малкоданска ще роди второ дете на любимия си Алекс Ковачев

Джена е бременна с второ дете. Фолкпевицата сама съобщи прекрасната новина в социалните мрежи наскоро, като я придружи и със снимка от видеозон. Не е известно в какъв етап от бременността е в момента, но феновете й подозираха за щастливото събитие от няколко седмици насам, след като забелязаха, че коремчето й е леко пораснало.

Джена също очаква бебе номер 2 в семейството
Джена също очаква бебе номер 2 в семейството

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ