Напишете дума/думи за търсене

Вокалистката на Слави чака бебе

Лили и Станислав сключват църковен брак на 12 декември

Лили Стефанова и Станислав Балабанов ще стават родители през април

Още едно щастливо събитие очаква Лили Стефанова.
Вокалистката на Слави, която преди броени дни обяви, че е минала под венчилото, ще става майка. Благоевградчанката очаква своята първородна дъщеричка през април.
"Много съм щастлив за дъщеря си", признава бащата на булката отец Петър Стефанов.
Фамилията на Лилия е тясно свързана с църквата. Баща й е свещеник в благоевградския храм "Въведение Богородично", а майка й Аделина е секретар на църковната канцелария. Именно в храма, в който служи баща й, Лили и депутатът Станислав Балабанов се вричат във вечна вярност. Венчавката се състои на 12 декември в изключително тесен семеен кръг, а младоженците пазят в тайна близо месец новината за женитбата си.

Красивата певица очаква момиченце
Красивата певица очаква момиченце

"Заради пандемията не сме правили голяма сватба, в църквата бяхме само най-близките - младоженците, кумовете им - другата ми дъщеря Марти и съпругът й Борислав, родителите на Станислав, които дойдоха от Пловдив, и аз. Дори съпругата ми Ади не беше, защото й се наложи да постъпи в болница", разказва бащата на булката.
Младоженците живеят заедно от 3 г. Запознават се покрай работата си. Лилия е беквокалистка в "Ку-Ку бенд", а Станислав работил като репортер в телевизията на Слави Трифонов. Отец Петър признава, че до голяма степен се налага да избързат със сватбата заради бременността на Лили.

Бащата на булката отец Петър е изключително щастлив
Бащата на булката отец Петър е изключително щастлив

Бебето, което се очаква да се появи на бял свят през април, ще наложи нови рокади в "Ку-Ку бенд". Лилия със сигурност ще трябва да си вземе почивка от шоуто и известно време няма да пее заедно с колегите си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ