Напишете дума/думи за търсене

AENO – „Създаваме бъдещето"

AENO – брандът за интелигентни домашни уреди влезе официално в България.

От началото на май 2022 година на българския пазар официално влезе иновативният бранд AENO, който представя широко портфолио от интелигентни домашни уреди, с най-търсените и иновативни смарт функции, които комбинират лекота на използване, иновация и стилен дизайн.

Основната мисия на бранда е да направи интелигентните технологии достъпни, така че те да се използват ежедневно и да намалят тежестта на домакинската работа. Благодарение на интелигентните домашни уреди AENO, клиентите ще отделят по-малко време за домакинска работа и повече време за нещата които наистина харесват. Именно затова, брандът е насочен към всички хора, които палагат усилия да направят дома си колко е възможно по-удобен, които търсят баланса между работата и личния живот, далеч от рутината свързана с поддръжката на домакинството.

AENO дава своята гаранция, че при разработване на продуктите се избират най-добрите налични технологии за всяка категория, всички устройства са интуитивни за използване и притежават най-търсените от потребителите функции. С AENO клиентите не плащат по-висока цена заради името на бранда. Получавате най-доброто съотношение между „иновация-качество-цена“ и за всички продукти е осигурена 2 години гаранция.

Интелигентните уреди за дома AENO могат да бъдат контролирани дистанционно, чрез приложение инсталирано на смартфона ви, което ви позволява да се погрижите за дома и семейството си, където и да се намирате.

Портфолиото на AENO включва продукти в няколко катерогрии – пречистване на въздуха, грижа за дома, кухненски уреди и уреди за грижа за здравето. В продуктовата гама на бранда, потребителите ще открият продукти, като: най-висок клас пречистватели на въздуха за домашна употреба, с включена функция за йонизация и UV лампа за отстраняване и на най-малките замърсители.

В категорията „Грижа за дома“, AENO представя прахосмукачки-робот с висока автономност, които могат да се движат и в стаи със сложна геометрия, UV лампа за отстраняване на бактерии и мухъл, функция за сухо и мокро почистване. Акумулаторни прахосмукачки с електро-турбо четка, която е особено полезна в домове с домашни любимци, миещ се MIF филтър и зарядно за стена. Парочистачки, с голямо разнообразие от аксесоари, подвижен воден резервоар, специално отделение за ароматни масла и вграден воден филтър, както и ръчни уреди на пара удобни за вертикално и хоризонтално използване на парата.

В категорията „Кухненски уреди“, потребителите ще открият грилове с незалепващо покритие и подвижни панели за лесно почистване, за приготвяне на перфектната скара, с автоматични програми за приготвяне на бургери, риба, пиле и много други. Блендери, със стъклен контейнер, автоматични програми за приготвяне на бебешка храна, ядково или соево мляко, каши, крем супи, смутита, таймер за отложен старт и специална функция за загряване, която позволява да се готвят някои ястия, както в тенджера. Ръчни пасатори с плавно управление на скоростта, аксесоари, като чопър, бъркалки, кухненски робот, приставка за пюре от картофи, мерителна чаша за всички ваши нужди. Кани за гореща вода с елегантен дизайн, двойни стени, Strix® контролери и AISI 304 неръждаема стомана – устойчива на корозия и киселини. Фурни с автоматични програми за печене на хляб, кекс, пица, бисквити, готвене на месо, риба, зеленчуци и още много програми, конвектомат, грил и програма за втасване на тесто.

В категорията „Грижа за здравето“ са представени серия от премиум електрически четки за зъби с висока автономност, интелигентна система за напомняне, почистване, избелване, масаж, грижа при чувствителни зъби, грижа за венците. 3D сензорен бутон за регулиране на нивото на интензитет на вибрациите за всеки режим на почистване – висок, стандартен или нисък.

Продуктите на AENO вече са в търговската мрежа и могат да бъдат закупени от:

https://www.ozone.bg/instantsearchplus/result/?q=aeno

https://www.jarcomputers.com/brand/2203/AENO.html?ref=no

https://ardes.bg/products?q=aeno

AENO е млад, динамичен бранд за интелигенти домашни уреди, създаден и произвеждан в модерна производствена фабрика в Китай. Мисията на AENO е да направи интелигентните технологии по-достъпни, така че да се използват ежедневно и да намалят тежестта на домакинската работа. Продуктовото портфолио включва: пречистватели на въздуха, овлажнители, прахосмукачки робот, акумулаторни прахосмукачки, парочистачки, електрически кани, блендери, електрически грилове, електрически фурни, су-вид, вакуумиращи устройства, електрически четки за зъби и др.

Компанията постоянно разширява продуктовото си портфолие в зависимост от нуждите на потребителите. 

За повече информация, посетете: www.aeno.com/bg или нашите профили в социалните мрежи - https://www.instagram.com/aenobulgaria/https://www.facebook.com/aenobulgaria.

  • Ключови думи: