Напишете дума/думи за търсене

Сузанита се прибира с бебето

Сузанита с Матиас

  • Бебето добро и спокойно, събужда се да хапне и заспива 
  • Младата майка иска да кърми, отива си вкъщи 

Половинката на Сузанита Марк и свекървата Светлана взимат Сузанита от пловдивската болница "Селена", където изпълнителката роди момченце преди броени дни.

На изписването няма да присъстват други близки от двете семейства заради сезонни вируси, сподели пред "България Днес" майката на Сузи Шенай Кузева. Тя е под "домашен арест" поне седмица заради настинка и от съображения за сигурност няма да може да отиде на изписването.

"Толкова много чаках този момент, но сега няма да успея! Най-щастливата баба на света съм! Следващите дни майката на Марк ще помага на Сузи, а като се възстановя, ще отида аз. Какво да се прави, коментира майката на Сузанита, която за втори път успя да пребори рак на гърдата и на връщане от Турция за профилактичен преглед най-вероятно се е разболяла.

Шенай Кузева
Шенай Кузева

Родителите на Шенай пристигнали в Пловдив от Девин, но тъй като са близо до Шенай, също няма да успеят да видят сега бебето. Другото внуче на Шенай от дъщерята Александра също е със сезонен вирус и цялото семейството също няма да успее да присъства.

"Важно е после да сме заедно, когато еуфорията попремине. А и след секцио е добре Сузи да си почива и да се радва на Матиас и Марк. Казва, че детето прилича на баща си", разказа още Шенай.

Желанието на Сузанита е да кърми сина си. Певицата желаеше да роди естествено, но заради големия плод (Матиас се роди 3,600 кг) лекари преценили в последните часове раждането да бъде секцио.

"За първи път Сузи спа с бебчо в нощта срещу петък. Събужда се, яде и заспива. Много добричък и спокоен е. И Сузи беше такава като бебе, Александра също. Добре, че не се е метнал на мен - аз съм била много ревлива", смее се Шенай.

Желаем им да са живи и здрави!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ