Напишете дума/думи за търсене

7 неща, които мъжете гледат в една жена

Има някои неща, на които мъжете обръщат силно внимание що се касае за дадена жена. От своя страна нежният пол дори и не подозира за това. Ето 7 от тях.

Как се храните

Бъдете сигурни, че мъжът обръща внимание на това колко ядете на среща. Но преди да се паникьосвате и да преминете към малки порции и изключително диетични салати, си струва да направим едно уточнение. Факт е, че мъжете предпочитат жените, до които няма да се чувстват като истински лакомници. Ако имате здравословен апетит, няма нужда да се преструвате, че сте на диета. Истината е, че на силния пол не се харесват дами, които вечно са на диета и се хранят без удоволствие и наслада. 

Вашият грим

Може би тняма да може да забележи разликата между очна линия и спирала, но мъжът определено ще види дали носите грим и най-вече в какво количество. Изобилието от козметика на лицето е по-вероятно да е отблъскващ фактор при срещата. Така че основното нещо е умереността. Не казваме да отидете като току що станала от леглото, но се старайте да залагате на лек и свеж грим, който само да подчертава красотата ви.

Маникюр

Мнозина вярват, че жените си правят красив маникюр основно, за да се глезят. Въпреки това, определено може да се каже, че мъжете гледат ръцете ви и оценяват хубавия маникюр. Някъде в дълбините на тяхното съзнание те отбелязват дали носите маникюр, какви нокти и цветове на лак предпочитате. Въпреки че за повечето мъже основното нещо е чисти нокти. Мнозина проучвания са установили, че на силния пол се харесват най-много френски маникюр и нюд (телесни - бел. авт.) тонове.

Вашата усмивка

Повечето мъже запомнят първо усмивката на една жена. Такова просто действие с малко усилие може да спечели сърцето му и да стане истинска слабост на човека, ако се използва правилно. Бъдете искрени, леки като перце и безгрижни. Не забравяйте да се усмихвате, защото нито един мъж не харесва намусени жени.

Вашите странни навици

Бъдете себе си - каквото и да значи това. Ако това е вашият човек, той ще забележи всичките ви странности и ще ги намери за много очарователни.

СНИМКИ: Unsplash
СНИМКИ: Unsplash

Вашите музикални предпочитания

Мъжете винаги забелязват каква музика предпочита тяхната избранница. И когато една дама не се стеснява да пее, танцува и да се забавлява - това също не остава незабелязано. Спонтанността и освободеното поведение в умерени граници се приема за очарователно от мъжете.

Какво ви прави щастливи

Мъжете обожават, когато една жена е щастлива. Поради тази причина всичко, което ви кара да се усмихвате - от любимия ви сладолед до песента, която харесвате, ще бъде отбелязано от човека до вас, за да може да го повтори в бъдеще. Той ще иска да вижда тази усмивка отново и отново. Неслучайно е казано, че човек се познава по онова, на което се радва. Тази информация ще помогне на мъжа да определи до голяма степен какъв човек сте. Е, какво ви прави щастлива?

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ