Напишете дума/думи за търсене

Безопасността на първо място: Най-добрите детски часовници с активиран GPS за спокойствие

Къде се намира във всеки един момент детето ви? Особено, когато само започне да покорява пътя от училище до вкъщи, да ходи до магазина, да излиза с приятели, да знаете местоположението му, определено носи спокойствие. Днес, въпреки забързания и все по-еклектичен свят, в който живеем, това е по-лесно от всякога. Достатъчно е да снабдите малкия голям човек с добър детски часовник с GPS и куп други полезни функции и веднага печелите точки сигурност в своя полза.

Какви предимства ви носи детският часовник с GPS?

Винаги знаете къде се намира детето ви

GPS локализацията е неизменна част от този тип часовници. Сателитната технология отчита и ви показва точните координати, на които се намира детето. С един поглед към съответното приложение в своя телефон веднага виждате къде е вашият наследник и можете да дишате по-спокойно.

Можете да зададете GPS ограда с аларма

Детските GPS часовници имат опция за настройване на разрешен периметър на придвижване. Казано простичко, можете да зададете район, в който "одобрявате" и е разрешено движението на детето. Напусне ли вашият наследник границите му, ще получите известие за това на своя телефон и можете да предприемете мерки.

 

Какви функции още имат по-добрите детски GPS часовници?

Детският GPS часовник е много повече от тези две стандартни функции. Добрите модели като CALLY предлагат микс полезни предимства на вас и вашето дете.

Функция обаждания

Освен да проследите къде е детето ви и да зададете безопасна зона, с детските часовници CALLY имате свободата и да се свързвате с детето си по всяко време. Освен по стандартния начин - със смс-и и обаждане през SIM карта, това може да стане и с помощта само на WhatsAPP, без необходимост от активиране на услуга към мобилния оператор.

Камера за да видите къде и с кого е детето ви

Още сигурност и спокойствие носи вградената HD камера. Освен при видеоразговори, тя е полезна и ако просто искате да проверите как е детето ви. Можете да я активирате дистанционно и да направите снимка, която да ви покаже какво се случва в момента. Супер полезно, особено за по-тревожни родители.

Отдалечено активиране на микрофона

CALLY дава възможност да спечелите още повече комфорт, като винаги „чувате“ как са нещата. За целта, достатъчно е да активирате през приложението в своя телефон микрофона, вграден в часовника. Така можете винаги са сте информирани за всичко, което се случва с и около детето ви.

SOS бутон и блокиране на непознати номера

Чрез SOS бутона на часовника при застрашителна ситуация детето ви веднага може да сигнализира, че нещо не е наред. Натискането на копчето веднага подава сигнал на зададения номер за спешни случаи. CALLY предлага и блокиране на непознатите номера. Достатъчно е да създадете телефонен указател на разрешените обаждания чрез приложението.

Какви други плюсове ви дават по-добрите детски часовници?

Детските GPS часовници освен сигурността, подкрепят и удобството на детето, като предлагат различни иновации. Марките като CALLY имат полезни екстри като аларма, опция за въвеждане разписанието на учебните часове, музикален и видео плейър, крачкомер, вградена услуга за превод, аудио рекордер и други. Освен това, дизайните са модерни и биха се харесали на всяко дете, а материалите, от които е изработен полезният помощник CALLY не съдържат вредни BPA съединения.

Вземете си повече спокойствие!

Родителите знаят, колко успокояващо е да знаеш къде и с кого е детето ти и какво прави. Тази сигурност върви в комплект с детски GPS часовник. Когато той е от отлична марка като CALLY, CARNEO, TCL можете да сте спокойни, че малкият голям човек има на свое разположение цял арсенал полезни функции. Вие от своя страна, имате контрол дори от разстояние. Спокойствието да видиш къде е детето ти и да му се обадиш във всеки един момент е безценно! Осигурете си го с нещо толкова лесно и достъпно като смартчасовник - незаменим помощник на съвременните родители.   

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ