Напишете дума/думи за търсене

Водораслите изхвърлят всички отрови от организма

Ежедневно в телата ни попадат безпрецедентно много токсини - част от тях заради нездравословната храна и замърсения въздух, други вследствие консумацията на алкохол, цигари и някои медикаменти. Всичко това претоварва органите и системите в тялото и води до отключване на редица заболявания, включително и онкологични, нарушени метаболитни процеси и други.

Тялото разчита основно на черния дроб за пречистването си. За съжаление, когато не е здрав, той невинаги успява да се справи напълно с този процес. Приемът на някои храни и билки подпомагат този процес. Токсините биват преобразувани в молекули, подходящи за изхвърляне от тялото чрез потта, урината и изпражненията.

Цялостен детокс с екстракти от водорасли

Повечето водорасли са безценни растения за пречистване на организма. Приемът им подобрява работата на черния дроб, регулира кръвната захар и спомага за изхвърлянето на всички токсини от организма.

Богати на хранителни вещества те са добър източник на витамини, минерали, фибри и протеини. Морските водорасли са богати на йод, което е от съществено значение за функцията на щитовидната жлеза.

Грийн Детокс х3 е продукт, съдържащ екстракти от 3 вида морски водорасли - спирулина, хлорела и кафяви водорасли (мехурчести водорасли). Приемът му стимулира естествената детоксикация на организма като подкрепя черния дроб.

  • Активира изхвърлянето на токсините;
  • Елиминира запека и подутия стомах;
  • Изчиства вредните бактерии от червата;
  • Подсилва имунната система;
  • Регулира кръвната захар;
  • Подпомага сърдечно-съдовата система;
  • Забързва метаболизма;

Поръчайте сега Грийн Детокс х3 от Biotica 1961 - доказана българска компания, специализирана в алтернативната медицина. Една опаковка съдържа 90 таблетки, подходящи за пълно едномесечно пречистване. Препоръчителният курс на терапия е до 3 месеца.

Заявете сега директно от производител на цена от 32 лв. Поръчайте онлайн на www.biotica.bg или на тел.: 0877 72 10 40

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ