Напишете дума/думи за търсене

Звезден бейби бум 2023

Ива Софиянска и Антон Божков дариха политика Стефан Софиянски с пето внуче.
Снимки: Архив и Инстаграм

Ето кои са популярните българи, усетили трепета на родителството или сладостта да обичаш внуче

Родителството е тази роля, в която дори професионалните актьори избират да бъдат себе си. Известните певци пренебрегват хитовете си и избират да пеят приспивни песнички, а най-хладнокръвните личности се разтреперват пред синеоките погледи на новороденото. И тази година списъкът на популярните представители на тези и други професии набъбна. Някои от тях усетиха трепета на родителството за първи път, други решиха да си го припомнят още веднъж, а трети изпитват вече сладостта на това да обичаш внуче.

Стефан Софиянски се сдоби с пето внуче – Стефан Трети

На този Стефановден политикът Стефан Софиянски ще има още един повод да почерпи. През октомври се сдоби със съименник, с когото го дариха дъщеря му Ива и зет му Антон Божков. Стефан Трети е третото им дете и пето внуче на бившия кмет на София.

Лена Бориславова роди първа дъщеричка

Лена Бориславова и Мирослав Иванов станаха родители на момиченце.
Лена Бориславова и Мирослав Иванов станаха родители на момиченце.

На Великден тази година Лена Бориславова, началник на политическия кабинет на правителството на Кирил Петков, обяви новината, че е бременна. Тя и любимият ѝ Мирослав Иванов станаха родители на 19 септември. Двамата избраха името Деа за първородната си дъщеря. Малката вече има опит в ходенето на протести и гласуването, тъй като е неотлъчно с родителите си.

Камелия избра Великден, за да каже, че има бебе

Камелия обяви, че има бебе навръх Великден.
Камелия обяви, че има бебе навръх Великден.

“За нашето семейство е най-великият Великден. Имаме си бебе. Благодаря на всеки, помогнал за раждането ти, мило наше всичко”. Това написа фолкпевицата Камелия под фотос с новородено бебе. Изпълнителката има син, когото кръсти Баян. 52-годишната изпълнителка признава в интервюта, че пътят до тази мечтана рожба бил нелек и дълъг. Тя и любимият ѝ Цветин са заедно от 20 години.

Кубрат Пулев обяви две деца за два месеца

Боксьорът Кубрат Пулев изненада всички с новината, че през 2022 година е станал баща на момиченце, което се казва Христина. Информацията бе обявена от ефира на Би Ти Ви в края на миналата година, а само два месеца по-късно, на 2 февруари, се появи новината за още един негов наследник – момче на име Спартак. Майката и на двете деца е Розали Петрова.

Златното момиче Катрин Тасева стана майка на момче

През юни златното момиче Катрин Тасева стана майка за първи път. Рожбата ѝ носи името Николай и се роди с тегло от 3870 грама и ръст 54 сантиметра. Момченцето е плод на любовта на гимнастичката и любимия ѝ Станислав Сивков. Миналата година той ѝ направи предложение за брак пред коледната елха на площада в Пловдив. Десетки приятели на Станислав, преоблечени като Дядо Коледа, разпънаха транспарант “Ще се омъжиш ли за мен?”, а той падна на колене.

Алберт Попов се сдоби с дъщеря

Навръх Цветница най-добрият ни алпиец Алберт Попов получи най-голямата титла в живота си - баща.
Навръх Цветница най-добрият ни алпиец Алберт Попов получи най-голямата титла в живота си - баща.

Навръх Цветница най-добрият ни алпиец Алберт Попов получи най-голямата титла в живота си - баща. Любимата му Деница го дари с малката Кая. Малко по-късно взе и още един важен приз – Алберт Попов бе сред 34-те отличени в кампанията “Достойните българи” на вестник “24 часа”.

Ненчо Балабанов прегърна дъщеричка

Алина е новото попълнение в живота на актьора и тв водещ Ненчо Балабанов. Съпругата му Катрин Русева-Балабанова го дари с най-ценния подарък в началото на ноември. Той има от първия си брак 17-годишен син, който се казва Богомил.

Лъчо от “СкандаУ” прегърна мъжка рожба

За втори път чувството да стане баща усети и Лъчезар Евтимов, познат като Лъчо от дуета “СкандаУ”. Половинката му Ралица Константинова го дари с още едно дете през август – този път момче. През 2019 година се роди дъщеричката им Арина.

София Бобчева избра две имена за дъщеря си

Стефани-Ирина е името, което носи първородната дъщеря на актрисата София Бобчева. Момиченцето е кръстено на баба си и дядо си - Ирина и Стефан, родителите на актрисата. Името e вдъхновено от гръцкия език и означава “венец на мира”.

Светлана Гущерова роди четвърто

И тази година Светлана Гущерова зарадва съпруга си Християн с бебе. Тя оповести новината за новото попълнение в семейството на 1 юни, като качи снимка на новороденото си бебе на стори в инстаграм. Бившата Мис Плеймейт вече е майка на две момичета и две момчета, всичките със сходни имена. Първородната им дъщеря се казва Анелия-Добромира (4 г.), второто е момче - Добромир (3 г.) И двете деца са кръстени на Гущеров-старши. Третото дете се казва Кристиан Валентин (1 г.). Четвъртото е кръстено Валентина. Те пък носят името на другия дядо – Валентин.

Златка Райкова кръсти втори син на баща му

Плеймейтката Златка Райкова роди второ момче.
Плеймейтката Златка Райкова роди второ момче.

В началото на тази година плеймейтката Златка Райкова роди второто си бебе. Тя зарадва с мъжка рожба партньора си Карен Хачатрян. Тя вече има един син – Благой, кръстен на баща си Благой Георгиев. Втория си син Златка Райкова отново кръсти на таткото – този път Карен. През лятото, вече голямо семейство, Златка и Карен направиха пищна сватба.

Маги Джанаварова роди момиче

Маги Джанаварова роди момиченце.
Маги Джанаварова роди момиченце.

Певицата Маги Джанаварова даде живот на момиченце през юли. Рожбата ѝ се казва Елизабет и въпреки крехката си възраст вече е попътувала доста в компанията на родителите си, показват снимките на Джанаварова в социалните мрежи. Само на около месец пеленачето бе на първата си морска почивка, а съвсем наскоро семейството се завърна от пътуване до Лондон.

Веско Ешкенази присъства на раждането на Луиза

Веско Ешкенази с малката Луиза
Веско Ешкенази с малката Луиза

Нощта на 17 май е сред най-паметните в живота на световноизвестния цигулар Веско Ешкенази. Тогава той стана баща за трети път. Любимата му Станислава го дари с ценния подарък. А музикантът разказва в интервю, че е присъствал на раждането и помагал на майката, с каквото може.

Азис с трето дете?

И тази година фолкпевецът Азис намекна, че отново ще става баща. С фотос от гинекологичен кабинет, в който позира пред ехограф, той подсказва на почитателите си в инстаграм, че скоро ще има нов наследник. Дали е така обаче, никой не знае. Миналата година Азис публикува снимки с малко бебе, за което също се твърди, че е негово. Засега обаче няма потвърждение за това. Не е известно и името на малчугана. Официално Азис е обявявал само за раждането на дъщеря си Рая, чиято майка е дългогодишна приятелка на певеца – Галя.

Даяна Ханджиева има Никола

От няколко дни актрисата Даяна Ханджиева е в нова роля – на майка. Навръх Никулден тя прегърна сина си, когото избра да кръсти Антони. Според статус на Ханджиева в инстаграм бебето е родено в частна столична болница, а таткото Кирил Ставрев бил плътно до нея в родилното и дори не припаднал.

Ралица Паскалева роди втори син

За втори път Ралица Паскалева дари волейболиста Теодор Салпаров с мъжка рожба. Новината бе съобщена през октомври в социалните мрежи от “Хебър”, за който играе либерото. Двойката има още едно момченце – 5-годишния Максим. Първородният син на Салпаров - Георги (15 г.), е от бившата волейболистка Бойка Делиева.

Иво Аръков прегърна момченце

Актьорът Иво Аръков прегърна първо бебе тази година. Той стана баща на момченце в началото на май. Любимата му Габриела го направи горд татко на малкия Тео.

Иван Звездев с внук Тервел 

Иван Звездев с внук Тервел
Иван Звездев с внук Тервел

“Тервел е вече в моите ръце!!! Станах дядооо! Прекрасно е всичко в тоз живот!”. Това написа кулинарят Иван Звездев в социалните мрежи в първите дни на януари. В края на миналата година той обяви новината, че ще става дядо, когато показа снимка с дъщеря си Даниела, която тогава бе с наедряло коремче. Готвачът има три деца - Даниела, Димитър и Иван.

Белослава стана баба

Отскоро певицата Белослава вероятно усилено пее детски песнички, защото най-любимата ѝ публика вече е новородената ѝ внучка. В началото на ноември дъщерята на певицата Божидара я дари с внучка.

Николина Чакърдъкова люлее пето внуче

Николина Чакърдъкова е щастлива баба на пето внуче.
Николина Чакърдъкова е щастлива баба на пето внуче.

Народната изпълнителка Николина Чакърдъкова вече е щастлива баба на пет внучета. Най-малкото от тях се роди през март и носи името Йоан – дете на сина на певицата Васил.

Дарина Павлова има внуче 

Дарина Павлова има внуче от дъщеря си Паола.
Дарина Павлова има внуче от дъщеря си Паола.

Актрисата Дарина Павлова мина в отбора на бабите. Вдовицата на шефа на “Мултигруп” показа първа снимка на внучето на рождения ден на дъщеря си. На нея тя е в компанията на сина си Илия-Калоян, дъщеря си Паола и нейното бебе.

Мона Гочев и Джулия Рангелова от “Революция Z” избраха едно и също име за дъщеричките си

Леа е името, което двете пеещи актриси от тийнсериала “Революция Z” – Мона Гочев и Джулия Рангелова, избраха за дъщеричките си. Другото общо между двете бебета е, че са родени в един и същи месец – през януари. И двете момиченца вече са звезди в профилите на майките си в инстаграм и събират лайкове с ослепителните си сини очи и красиви фотографии. Леа Гочев има и батко – четиригодишния Никола.

Христо Пъдев с дъщеричка

В първите дни на тази година актьорът Христо Пъдев, познат на зрителите от сериала “Татковци”, съобщи щастливата новина, че вече има дъщеричка. “Тази нощ моето момиче Цветина Петрова роди нашето момиче - Яна Христова Пъдева. Вече съм баща на дъщеря! Толкоз!”, написа актьорът във фейсбук. Той и годеницата му Цветина имат и момче на име Петър.

Актьорът Атанас Михайлов обяви годеж и бебе в една година

Актьорът и бивш тв водещ Атанас Михайлов се похвали в социалните мрежи, че двамата с любимата му Светла са станали родители. Малкият Александър се появи на бял свят през ноември. Тази година е особено съдбоносна за Михайлов, тъй като в самото ѝ начало той и любимата му Светла се сгодиха. В столично заведение водещият падна на колене и поиска ръката на любимата си със собственоръчно направен пръстен, тъй като решил да предложи спонтанно и не носел реалното бижу в себе си.

Актьорът Валери Йорданов стана татко за трети път 

На 22 октомври Валери Йорданов и приятелката му Неделина Куртелова посрещнаха първото си общо дете Йордан.
На 22 октомври Валери Йорданов и приятелката му Неделина Куртелова посрещнаха първото си общо дете Йордан.

На 22 октомври се роди Йордан – третият наследник на актьора Валери Йорданов. Майка на бебето е Неделина Куртелова. Йорданов има две дъщери от предишен брак – Йована и Яна.

Джулиана Гани роди бебе Кай

“В семейството ни дойде огромно щастие - днес точно в 12:57 се роди Кай Теодор Гецов”, написа Джулиана Гани в средата на януари в профила си в инстаграм. Името му означава “океан” и “триумфиращ”, а идеята за него е дошла от батко му – Давид, разказва тя преди време.

Бебетата на 2024 година

Ивет Лалова сбъдва още една мечта 

Ивет Лалова е бременна в петия месец СНИМКА: Инстаграм/ivet_lalova
Ивет Лалова е бременна в петия месец СНИМКА: Инстаграм/ivet_lalova

През пролетта на 2024 година семейството на лекоатлетката Ивет Лалова и съпруга ѝ Симоне Колио ще се увеличи с още едно попълнение. Преди дни в интервю пред Би Ти Ви спортистката каза, че е бременна и че с бебето се сбъдва още една нейна мечта. Щастливата новина заварила бъдещите родители на стадион в Будапеща, където били, когато Лалова получила резултатите от кръвните си тестове. В момента тя е в петия месец на бременността си, но не разкрива пола на бъдещата си рожба.

Николета Лозанова обяви, че е бременна от Ники Михайлов 

Николета Лозанова обяви, че е бременна от Ники Михайлов
Николета Лозанова обяви, че е бременна от Ники Михайлов

През следващата година плеймейтката Николета Лозанова ще направи футболиста Ники Михайлов татко за първи път. Наскоро двамата обявиха, че са в трепетно очакване, публикувайки снимка от плажа с красиво оформено коремче. Николета има дъщеря от брака си с футболиста Валери Божинов - 11-годишната Никол.

ДесиСлава ще стане баба на 44 години

Фолкпевицата ДесиСлава става баба на 44 години. Големият ѝ син Майкъл ще става татко съвсем скоро. Той обяви новината с фотосесия в социалните мрежи и показа, че любимата му Анжела е бременна. Бебето ще е първо внуче за ДесиСлава, която има и син от ММА борец – Борис. Чичото на бебето ще бъде на шест години, когато се роди бебето на батко му.

Актрисата Искра Донова също очаква първо дете 

Искра Донова също очаква първо дете
Искра Донова също очаква първо дете

След много перипетии по пътя до родителството актрисата Искра Донова скоро ще прегърне първата си рожба. Тя показа в профилите си в социалните мрежи снимки на бременното си коремче. В интервю пред Нова тв разказа, че е забременяла в клиника в Истанбул, след като преминала серия от процедури. Тъй като по това време снимала сериала “Братя”, това налагало през определено време да лети за турския град, а в паузите между снимките си слагала специални инжекции.

Дария Симеонова пак ще става майка 

Дария Симеонова пак ще става майка
Дария Симеонова пак ще става майка

В годината, в която тръгна по кината филмът “Майка”, а Дария Симеонова изигра в него жена, която не може да има свои деца, тя оповести новината, че отново е бременна. Актрисата очаква втората си рожба съвсем скоро. Бебето вече има батко – Макс, роден през 2018 година. Миналата година Дария Симеонова мина под венчило с бащата на децата си Антон Бъчваров.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ