Напишете дума/думи за търсене

Билките на Ванга за забременяване

Пророчицата е давала на жените различни билки с указания, според конкретния им проблем. Тези цярове са били насочени повече към душата и отстраняване на вътрешни психически проблеми и по-малко за разрешаване на физически заболявания.

Запазени са две рецепти на Ванга за обработване на половите органи на жената с цел улесняване на зачеването. И в двата случая се попарва някакъв материал, за да се издигне пара, която да овлажни и хидратира половата зона.

Едната рецепта е с пръст, извадена от къртици от дълбочина. 1-2 шепи от пръстта се попарват и жената се излага на издигащите се пари.

Другата рецепта е със зеле, което се попарва с прясно мляко. За удобство главата се нарязва на 4 парчета. Отново се провежда парна баня.
Ето още някои билки, които са препоръчвани от Ванга, а и от други лечители за премахване на безплодие.

Алое вера

Растението се предписва и от лекари с цел вдигане на имунитета и при заболявания на отделителната система. А също така помага и за зачеване.


Мака

Перуанската мака увеличава способността за зачеване, подавайки нужни хормони (техни растителни деривати). Партньорите чувстват прилив на енергия и сексуално желание. Зарежда с витамини, смекчава изпитването на болки. Подходящо средство е при импотентност, ниско либидо, еректилна дисфункция, за подобряване на хормоналния баланс и повишаване на нивото на тестостерона. Увеличава изработката на семенна течност, бори се със стреса.

Бял равнец

Прилага се вътрешно и външно при възпалителни процеси в половата система, нарушена менструална функция и последващо безплодие, при обща интоксикация на тялото с въвлечена нервна с-ма, ч. дроб, бъбреци и други жизненоважни органи.

Коприва

Листата на копривата съдържат аскорбинова к-на, каротоноиди, витамини от група В, К и Е, кумарини, флавоноиди и други компоненти, които подпомагат зачеването и попълват липси в тялото на бъдещата майка.

Бабини зъби

Бабини зъби е една от най-препоръчваните билки за забременяване. Екстракт от нея подпомага комплексната терапия на мъже с еректилна дисфункция, съпроводени със снижено полово желание, безплодие при мъжа по идеопатични причини, по повод варикоцеле, имунно безплодие, дислипидемия за сваляне на нивото на общия холестерол.

СНИМКА: Pixabay.com
СНИМКА: Pixabay.com

Женшен


Коренът се препоръчва при фиброзно-кистозна мастопатия, хематурия и други заболявания. Отрегулира хормоналните нива и цикъла на яйцеклетката.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ