Напишете дума/думи за търсене

"Златно момиче" бременна, чака своето "златно момиче"

ВЕсела Димитрова с бременната Михаела Маевска, която очаква своето златно момиче.

"Златното момиче" на българската художествена гимнастика Михаела Маевска е бременна и очаква появата на своето "златно момиче". Това стана ясно след празненство за разкриване на пола на бебето, на което са били най-близките на Михаела. 

Михаела Маевска е бронзова медалистка от олимпийските игри в Рио с българския ансамбъл по художествена гимнастика, на който беше и капитан. Тя е и световна шампионка. 

След края на кариерата си стана помощник треньор на Весела Димитрова в новия ансамбъл и бе част от най-големия успех на българската художествена гимнастика - историческият златен олимпийски медал от Токио, завоюван от "диамантените" момичета на България.

От ноември 2023 г. тя прекрати работата си като помощник треньор, въпреки че бе част от щаба на Весела Димитрова и на настоящия ансамбъл. Причината беше лична. А сега Маевска разкри и колко радостна е въпросната причина. И че ще бъде момиченце. 

Весела Димитрова и една от най-добрите приятелки на Маевска - съотборничката й Християна Тодорова, споделиха снимки от празненството, на което става ясен полът на чаканото бебе. И логично преобладава розовият цвят.

Християна Тодорова и Михаела Маевска
Християна Тодорова и Михаела Маевска

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ