Напишете дума/думи за търсене

Бебето на Камелия проходи

Камелия и Цветин не се отделят от бебето

Малкият Баян направи първите си крачки, певицата веднага се похвали

Камелия е най-щастливата майка на света!

Бебето на изпълнителката проходи. Малкият Баян вече прави първите си крачки, похвали се самата певица в социалната мрежа.

Камелия качи умилителен фотос как бебокът се е изправил на крака и прави малки стъпчици, придържан от блондинката.

От снимката е видно още, че Баян доста е пораснал в сравнение с последната му фотосесия за фейсбук по Коледа. Бебето скоро ще навърши годинка, но вече има буйна руса коса.

Баян уверено прави първите си крачки
Баян уверено прави първите си крачки

Прохождането на мъника е съвсем нормално за възрастта му. Обикновено бебетата правят първите стъпки в живота си между 8-ия и 15-ия месец.

Съвсем скоро се очаква огън момичето на родния попфолк да организира и традиционния прощъпалник, където ще се съберат близки и приятели, за да видят по какъв път ще поеме малкият.

Камелия изненада всички с новината, че има бебе в дома си, навръх Великден. Със сигурност певицата не е раждала.

Вариантите за появата на Баян са 2 - или е използвана сурогатна майка, или той е осиновен. Любимата изпълнителка обаче пази в тайна всичко около Баян, както и идването му в семейството й.

Двамата с половинката й Цветин са решили да му дадат едно от най-старите български имена. Близки на Камелия разкриват, че певицата е кръстила така наследника си заради сериала "Войната на буквите". Там Баян беше главният герой.

Откакто бебето се появи в живота на изпълнителката, Камелия рядко се отделя от него. Единствено отсъства от семейния дом за участие.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ