Напишете дума/думи за търсене

Нещата, които никога да не казвате на един мъж

Жените понякога несъзнателно могат да кажат неща, които не им се струват обидни, но всъщност могат доста да изнервят и обидят мъжете.

Замисляли ли сте се кои са те? Вижте ги в следващите редове.

Бъди мъж!

Това е може би най-лошото нещо, което може да се каже на един мъж. Силният пол е доста чувствителен, когато става дума за тяхната мъжественост и нейното споменаване за тях означава омаловажаване.

Трябва да поговорим

Когато чуят тази фраза, при мъжете се включва алармата за тревога и очакват да атакувате, да започнете спор или нещо подобно. Ако искате да обсъдите нещо, започнете разговор, когато сте спокойни, не трябва да започвате разговора с тази фраза.

Нищо ми няма

Когато сте намръщени и видимо изглеждате тъжни, без настроение, мъжете не приемат тази фраза в отговор на въпроса "Какво ти е?". Ако искате известно време да бъдете сами в мир и тишина, кажете, ще ви разбере, но ако става въпрос за нещо друго, той иска да му обясните, защото не може да ви чете мислите, нали?


Размерът няма значение


Нима все още има мъже, които се утешават с това? Ако смята, че има недостатък в това отношение, ще се опита да го компенсира по друг начин. Колкото и да сте искрени с мнението си, че размерът не е важен, по-добре изобщо да не използвате тази фраза, защото така само потвърждавате опасенията му.

Това е само мач

Може би за вас е само мач, но за тях е най-важната поддържаща работа на света. Резултатът от някой мач може сериозно да повлияе на настроението му. Проявете разбиране!

СНИМКИ: Image by prostooleh on Freepik

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ