Напишете дума/думи за търсене

Инсулиновата резистентност отключва диабета

Стресът отключва състоянието, водещо до диабет, инфаркт и затлъстяване

Инсулиновата резистентност е състояние, при което клетките на тялото не реагират адекватно на инсулина, който е ключът за регулиране на нивата на захар в кръвта. Това състояние може да има сериозни последици за здравето, ако не се контролира правилно. Тя може да бъде причинена от няколко фактора, включително генетични наследствени фактори, неправилно хранене, недостатъчно физическа активност, наднормено тегло и стрес.

Забързаният начин на живот, стресът, бързата храна, която се консумира, превръщат това състояние в епидемия по целия свят. Това е и причината всеки трети човек да е в преддиабетно състояние

Отключва диабет, затлъстяване и проблеми със сърцето

Диабет тип 2: Инсулиновата резистентност е един от основните фактори, водещи до развитието на диабет тип 2. Когато клетките станат все по-резистентни към инсулина, тялото започва да произвежда повече инсулин, за да компенсира. В резултат на това, нивата на захар в кръвта се повишават, което може да доведе до диабет.

Сърдечно-съдови заболявания: Инсулиновата резистентност повишава риска от сърдечно-съдови заболявания като хипертония, атеросклероза и инфаркт на миокарда.

Затлъстяване: Инсулиновата резистентност и затлъстяването често са взаимно свързани. Наднорменото тегло затруднява работата на инсулина, което води до още по-голяма резистентност на клетките към него. Това създава порочен кръг, в който затлъстяването увеличава риска от развитие на инсулинова резистентност, а самата резистентност прави по-трудно отслабването. Панкреасът не спира да изпраща сигнали към мозъка, че тялото изпитва глад, което води до прекомерно консумиране на храна.

Как да се справим ефективно с инсулиновата резистентност?

ИнсуРезист е хранителна добавка, която действа благоприятно върху организма при инсулинова резистентност. Произведена е от българската компания, специализирана в алтернативната медицина Биотика 1961.

Иновативният препарат, който е регистриран и одобрен от Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ), балансира нивата на кръвната захар в организма, забързва метаболизма, контролира теглото и апетита и подобрява инсулиновата чувствителност.

“След дълги проучвания открихме най-подходящия състав, който според нас повлиява Инсулиновата резистентност - състояние, което не бива да бъде пренебрегвано”, споделят от компанията.
ИнсуРезист съдържа Алфа-Липоева киселина, Екстракти от Банаба, Гимнема и кора от Цейлонска канела.

Поръчайте директно от производител на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg или търсете във фирмения магазин на Biotica 1961 на адрес: София, бул. “Христо Ботев”№60.

Цена за 1 опаковка (едномесечен прием) - 28.30 лв. или 3 опаковки (пълен курс на терапия) за 84.90 лв. + Безплатна доставка до офис на Еконт, Спиди или личен адрес.

Научете повече за продукта тук:

https://biotica.bg/insurezist-aktivira-metabolizma-i-otslabvaneto-pri-insulinova-rezistentnost

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ