Напишете дума/думи за търсене

Защо дъщерята е голямата слабост на бащата

Mалкото момиче знае, че е принцесата на татко и че той ще направи и невъзможното за щастието й.

В същото време е важно да я научи на самостоятелност, за да се превърне в една уверена млада жена. Бащата трябва да осъзнава къде е границата между добрите грижи за детето и превръщането му в разглезено малко момиченце. Често това, което получаваме като деца от родителите си, го търсим цял живот от другите. И ако всеки път, в който дъщеря ви се разплаче за кукла и вие й купите, й правите много лоша услуга за в бъдеще. Тя ще се научи, че всичко, което поиска, трябва да го има, защото татко винаги ѝ го е позволявал.
Бащата е този, който се притеснява с кого се среща дъщеря му, кога се прибира и как се отнасят с нея момчетата, с които излиза. Той трудно приема факта, че някой друг ще я държи за ръка и ще я води на интересни пътешествия. Трябва обаче да се научи да й дава свобода, защото така дори и да сгреши, ще си научи уроците на живота и ще продължи напред. Забраните ще я накарат да се бунтува и да направи по-опасни неща, от тези които баща й си е представял. При това само, за да му докаже, че е пораснала и може да решава сама какво, кога и как ще прави. 
Никой не може да замести връзката между баща и дъщеря
Най-важният мъж в живота на дъщерята е баща й. Тя цени високо мнението му, дори не винаги да е съгласна с него. Той е мъжът, чиито качества ще търси във всяко момче, с което се среща. Ще тръпне нервно, когато дойде ред да запознае избраника на сърцето си със своя татко. Бащата е нейният стожер, закрилник и най-голяма любов. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ