Напишете дума/думи за търсене

10 неща в дома, които привличат безпаричие

Има не едно и две езотерични течения, които се занимават с подредбата на дома и значението на вещите в него. Някои схващания се уповават на фън шуй, други пък на откровени старовременни поверия. И все пак - вие избирате дали да вярвате в тях, или не.

Днес ви представяме 10 неща в дома ви, които се смята, че привличат безпаричие и лош късмет. Огледайте се около себе си и се замислете - дали пък има нещо вярно? Може би, след като ги премахнете, ще се отървете и от негативната енергия, която носят. Не обещаваме, че ще спечелите от лотарията, но пък ви гарантираме, че ще промените живота си към по-добро.

Счупено стъкло


Счупените огледала или пъкнатите прозорци не трябва да стоят в къщата при никакви обстоятелства. Специалистите по фън шуй и медиумите твърдят, че поглъщат положителната енергия и я превръщат в отрицателна. Носят нещастие и провал. Все пак всички сме чувалу, че счупиш ли огледало, те чакат 7 години нещастна любов.

Стари дрехи


Може би всеки в апартамента си има стари обувки или дрехи, оставени за всеки случай. У тях обаче се събира много негативна енергия. Именно тя създава семейни проблеми и такива в личния живот и здравето. Не се страхувайте да се отървете от старите неща, а дайте път на новото.

Счупена посуда


Както счупеното стъкло, така и счупената чиния или чаша поглъщат като гъба негативи. По-добре ги сменете с нови, защото освен това не е много удобно от такава посуда да се яде или пие.

Стара техника


Счупеното или неработещо оборудване няма място в дома ви. Според експертите по биоенергия, всички домакински уреди са в състояние да поглъщат и съответно предават отрицателна енергия. По-добре се отървете от тях и освободете пространство в дома ви.

Вещи на починали

Много е важно да помним близките си, които вече не са сред нас, но не трябва да пазим вещите им. Нещата на починалия излъчват силна негативна енергия и може да имате проблеми със здравето си заради тях. Такива неща трябва да бъдат изгорени. Добре е да приберете снимките им в кутия и да ги държите в мазето.

„Мъртви" неща

Препарирано животно, кожа на пода, колекция от пеперуди или сухи цветя. Те красят интериора, но всъщност са истински енергийни вампири и поглъщат целия положителен заряд. Затова е хубаво да не ги държите в жилището си.

Часовници

Счупеният часовник е лош знак. По-добре го ремонтирайте или направо го изхвърлете, без грам да ну мислите.

Стари средства за почистване

Стара метла или прокъсана вече кърпа за ръце. Това са неща, които съществуват в почти всяко домакинство, но всъщност са просто източник на негативна енергия и проблеми. Препоръчително е да изхвърлите в кофата.

Ненужни вещи

Един чорап или пък чехъл – това са неща от ежедневието, което вече може да не използвате по предназначение. Те блокират положителната енергия. Отървете се незабавно от тях.

Отрицателни снимки

Имате картини или снимки, които всъщност не ви носят положителни емоции. В такъв случай е по-добре да не ги държите в дома си. Те ще донесат нещастие не само на вас, но и на близките ви и ще повлияят на психическото ви състояние.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ