Напишете дума/думи за търсене

Какво не се прави пo време на ретрограден Меркурий в Овен?

Меркурий, планетата на комуникацията, интелекта и технологиите, редовно влияе върху нашия живот с периодите на ретроградно движение.

Първият ретрограден Меркурий за 2024 г. започва на необичайна дата – 1 април, но няма да ни се види като първоаприлска шега. Меркурий ще премине ретрограден през 27 градуса на Овен, където ще остане, докато не тръгне директно на 25 април.

Овен е кардинален огнен знак с пламенен планетен владетел – Марс. Този знак е напорист, дързък, страстен и безапелационно смел в стремежите си. Това може да обясни защо комуникационният стил на Меркурий в Овен е директен, импулсивен и безстрашен, което често води до бързи решения и спонтанни действия.

Ретрограден Меркурий в Овен е възможност за преразглеждане на разговори, които биха могли да доведат до неразрешени конфронтации в миналото. Казахте ли своята истина? Успяхте ли да заявите себе си с яснота и увереност? Това може да послужи и като втори шанс, особено в ситуации, в които може да сте реагирали прекалено агресивно или сте прибързали да прецените книгата по корицата. Меркурий в Овен е експерт в прибързаните заключения, така че считайте това за възможност да направите пауза, да помислите и да подходите към тези разговори с нова перспектива.

По време на ретрограден Меркурий в Овен не се препоръчва:

подписване на договори
вземане на важни решения
вземане на банкови кредити
започване на нови проекти и задачи
нови запознанства
постъпване на нова работа
брак или годеж
предприемане на пътуване
поемане на рискове
осъществяване на резки промени в живота

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ