Напишете дума/думи за търсене

Зодиите, които се развеждат най-често

Група астролози провежда проучване и открива знаците на зодиака, които се развеждат най-често


Може би сте забелязали, че при всяка раздяла един от партньорите винаги страда повече.

Той обвинява себе си за всички грехове, опитва се да разбере къде е допуснал грешка и абсолютно не приема идеята, че има хора, които просто не са създадени за спокоен семеен живот. Поради същността си те имат повишена склонност към развод. Що за хора са това и възможно ли е да ги разпознаем преди брака? 
Вероятността за развод може до голяма степен да се определи именно от хороскопа. Някои знаци са по-склонни към раздяла от други. За това е нужен кратък анализ относно характера и темперамента им. Вижте кои са зодиите, които най-често стигат до развод според астролозите.


Близнаци

Близнаците се държат като деца дори и в брака. Те смятат, че всичко ще се оправи, но рядко правят нещо, за да преодолеят проблемите. Представителите на зодия Близнаци се нуждаят от някой, който да ги контролира. Те не могат да издържат монотонността и рутината. Проблемът в брака с тях не е, че не са искрени, а че решенията им винаги са прибързани.

Овен

Овенът е истински доминант, който вижда себе си като глава на семейството и буквално всичко зависи от неговото решение. Той е винаги прав и никога не се извинява. Интересното е, че не само мъжете мислят така, но и жените от този знак. И ако другата половина не прояви смирение и се опита да оспори решенията на Овен, този човек веднага пламва и предизвиква скандал.

Овенът никога няма да премълчи проблем. Ако има и най-малката причина за конфликт, той веднага ще я издигне до мащабите на Вселената. Не всеки партньор може да издържи такова отношение към себе си.

Стрелец


Дори с лесния характер, алтруизма и общителността на Стрелеца, разбирателството с този човек не е никак лесно. Това е най-свободолюбивият знак, който свързва брака с живот в клетка.

Стрелецът трябва да чувства независимост, той не толерира контрол от любим човек и следователно, отговаря на опитите да му ограничиш свободата с агресия, с която започват скандали в семейството. Между другото, контролът над него наистина не би навредил, защото Стрелецът не се отличава с вярност.


Скорпион

Това е зодията, която сама проваля брака си. Те са егоисти и не мислят много за човека до себе си. Не са сърдечни, не изграждат емоционална връзка с партньора си, а само се спогаждат и гледат бракът им да върви като по учебник. И с това не се справят обаче. Прекалено вглъбени са в собствените си мечти и желания. Човекът до тях усеща това и в даден момент се уморява да чака внимание и обич от другия.

Както при всяко друго нещо в живота, и тук няма правило. Човек не е само зодията си, а съвкупност от всички други характеристики, отразени в наталната си карта. Огромна роля играе и асцендентът, който започва да има по-силно влияние след навършване на 30 години.


СНИМКА: Image by marcinturosz from Pixabay

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ