Напишете дума/думи за търсене

Синът на Деян Донков най-нетърпелив да види братчето си

Десетгодишният Деян - синът на актьора Деян Донков от връзката му с актрисата Анастасия Ингилизова, беше най-нетърпелив да зърне братчето си Христо.

Майката Радина Кърджилова бе изписана от “Майчин дом” в понеделник на обяд в много тесен кръг по желание на семейството. Никой обаче не могъл да удържи баткото, който все искал и той да подържи 5-дневното бебе. “Татко, татко, колко е мъничък!”, подскачало хлапето около братчето си. “Почакай да порасне, тогава ще си играете”, утешавали го възрастните.

“Радина беше спокойна, щастлива и много красива”, разказва дядо Христо, чието име взе наследникът на артистичното семейство. По гласа му личи, че е на седмото небе с първородното внуче. Майката на Радина - Гергана, е неотлъчно до дъщеря си, за да помага в новата ѝ “роля” да сменя памперси.

Ради е изключително съвестна, накупила си е много книги със съвети и препоръки и ги чете толкова задълбочено, сякаш наизустява реплики за нова пиеса, казват нейни приятелки, но бабата си е баба, винаги ще е до щерката. Самата Радина приема с голяма отговорност грижите за сина си.

Двете семейства помогнали на младите да обзаведат детската стая. Кърджилови избрали легълце в синьо. Дядото художник дълго се колебал какъв точно нюанс на синьото ще е най-подходящ, та баба Гергана просто грабнала най-близкото и добавила одеялца и чаршафчета. А другата баба - майката на Деян, която е лекарка, дошла специално за хубавото събитие също с подаръци.

Христо вече е настанен удобно в стаята си в апартамента на Радина и Деян, който е в центъра на столицата. “Май няма да бъде много плачливо бебе и ще оставя майка си да поспи. Деян също много помага”, хвалят се Кърджилови.

Но в апартамента сега някой липсва. Това са двете кучета - любимци на актьорите. Далеч преди да се роди бебето, те били разквартировани при роднини.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ