Напишете дума/думи за търсене

Елена Йончева направи парти за погачата на Тео

Снимка: Архив "24 часа"

Елена Йончева наруши традицията да се канят само жени на погача за първите 40 дни на бебе и превърна празника на сина си Тео в купон за приятели научи „Монитор”.

С половинката й Пламен Тодоров почерпиха с отбрани хапки и вино своите близки в ресторант в столичния квартал „Лозенец”, а сред гостите им бе и Иван Гарелов.
Жената, която доскоро ускоряваше пулса си с репортажи от най-конфликтните зони в света, получи много играчки за мъника и комплименти за блестящата си форма. Двойката сияеше от щастие, а момченцето проспа геройски по-голямата част от купона.

Изповедникът на сомалийски пирати и сирийски бунтовници не бърза да се връща на екран и ще се наслади на майчинството възможно най-дълго. „Имам един голям проект и той е да дам обич на детето си.

Нашата работа е постоянна, ако изходим от това, че човек трябва да е непрекъснато информиран”, сподели наскоро за „Монитор” Елена.

С Тео се чувстват много добре, бебето пътува непрекъснато с родителите си, а светския му дебют бе на 10 май, когато Сергей Станишев празнува 50-я си рожден ден с изискано парти в ресторанта на хотел „България” на жълтите павета.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ