Напишете дума/думи за търсене

Ракът на бебе набъбна до грейфурт, смятали го за белег

Снимка: SWNS.com

Двадесет лекари смятаха, че ракът на моето бебе е просто белег по рождение, каза разгневената майка, след като туморът на момиченцето й стигнал големина на грейпфрут, съобщи „Дейли мейл“.

p>Жената разкри как 20 лекари са отхвърлили рядък вид рак на нейната дъщеря, смятайки го за рожден белег, докато нараства до застрашителната големина.

Малкото момиченце е подложено на химиотерапия, след като бе установено, че това е тумор.

Изабел, която е на четири месеца, се възстановява, след като загуби ухото си, при извършена операция за отстраняване на растежа на тумора.

Според госпожа Бул лекарите са смятали, че лилавият белег, който първоначално бил с размерите на топка за голф, е просто “ягодов“ белег по рождение. Когато белегът започва да расте и кърви, тя многократно водила Изабел в болницата, но лекарите й предписвали само медикаменти за свиване на белега.

След редица посещения Изабел била приета в болница „Греет Орманд Стреет“ в Лондон, където лекарите открили, че това е много рядък вид рак.

Бебето преминало през шест часова операция, за да се отстранят раковите клетки.

Госпожа Бул обмисля законови мерки срещу лекарите, които оставиха Изабел с едно ухо и голям белег върху лицето и.

Лекарите са предупредили семейството, че момиченцето може да има говорни и езикови трудности за в бъдеще.

Въпреки това, госпожа Бул сподели: „Смятайки през какво мина за такъв кратък период от време, Изабел е невероятно, абсолютно невероятно дете“.

„Ние сме задължени да запазим конфиденциалността на нашите пациенти и не би било подходящо да коментираме случая“, каза говорител на болница Саутхемптън Фаундейшун Тръст.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ