Напишете дума/думи за търсене

Синовете на Брад Пит не искат да го виждат

Снимка: Ройтерс

Най-големите синове на Брад Пит отказват да се срещат с него и напускат срещите, които по право актьорът има с децата си, пише БГНЕС.

Актьорът се раздели със съпругата си Анджелина Джоли през септември, след като тя подаде документи за развод. Причина за раздялата им е била конфликт между него и най-големият син на двойката – осиновеният Мадокс.

По време на последната среща на Пит с децата му Мадокс и по-малкият му брат Пакс са си тръгнали и са отказали да посещават следващите им виждания, пишат медиите.

Според друг източници документ от съдебния процес по попечителството на децата двете момчета може да откажат да се срещат с актьора.

В същото време Джоли се е свързала с адвокатите на Пит с искане той да се свърже с друг професионалист, който да помогне за справянето с травмата от конфликта между актьора и доведения му син. Още през септември двойката се споразумя да посещава семеен терапевт.

По-рано тази седмица американски съдия отхвърли молбата на актьора да се запазят в тайна детайлите от споразумението за попечителство. В молбата си той настоява да се засекретят документите от бракоразводното дело, за да бъдат защитени децата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ