Напишете дума/думи за търсене

Честито, мили родители! Пазете децата, родени през периода 24-30 декември, над всичко от чести простудни или инфекциозни заболявания, защото те ще провокират по-сериозните белодробни, стомашно-чревни или ставни. Искате ли любимците ви да са здрави, не им сервирайте пържена и мазна храна, научете ги редовно да пият пресни сокове (зеленчукови и плодови) и да спортуват.

24 декември

“Който дава – на него ще се даде, който помага – ще му се помогне, който обича – ще бъде обичан.” Под този девиз се появява във вашия свят удивително талантливото и благородното ви създание (момче или момиче), а вие опазете сиянието му.” Така звучи прогнозата на числата 24+7+9=4(40) и ако им се доверите, сигурно ще поискате да приземите невидимото им присъствие, за да реализират намерението си. Чудесно звучи, нали? Да, но съвсем скоро ще се усъмните в твърдението на числата – та детето ви е нежно, грижовно, силно привързано към вас, но и ранимо, нерешително и доста страхливо. Как след време ще се превърне в силния човек, способен да помага и да се грижи за другите? Нали сила трябва за това? Може би числата грешат... Вие ще сгрешите, ако не обърнете внимание на удивителните качества на любимеца си: та той/тя старателно ще довършва започнатото, с търпение ще се справя с провалите си и пак ще опитва (толкова полезни ще му бъдат в тези моменти похвалите и ласките ви) и ще се стреми към трайни постижения. Досетите ли се, че детето ви има нужда от подкрепата ви, за да изразява чувствата си и да не позволява на недоволството си да властва, сигурно ще спечелите сърцето му. Така то ще повярва в себе си и ще развие до съвършенство удивителните си дарби. А след това ще превземе света.

ИМЕНА: Евгени, Елена, Емил,

Елица, Емануил, Елеонора

25 декември

Срещу роденото днес красиво бебе в нумерологията е изписана една дума: Достойният. И нищо повече. Взрете ли се обаче в числата 25 (7)+7+9=5(41), изведнъж ще се объркате – те някак мълчаливо разкриват, че сред вас трябва да расте един бъдещ държавник, политик, идеолог, мислител, философ, изследовател, математик, учен със световна известност или талантлив писател. Възможно ли е? Да, разбира се. Та двете числа – удвоеното число 7 и великото число 9, с ваша помощ ще подчинят енергията си на земното число 5, символ на успехите, на реформите, на прогреса. Да помогнете на енергийните покровители на детето си, е вашата задача и ако се съобразите с това изискване, сигурно ще му осигурите и подходящите условия за развиване и усъвършенстване на богатия потенциал и хармоничната домашна среда, сред която да се чувства обичано, ценено и насърчавано. С тази нагласа не само няма да се плашите от проявите на малкия особняк – често потаен, сериозен и винаги ангажиран, прикриващ чувствата и намеренията си, но и деликатно ще го покорите (а и освободите) със стратегията си на съучастници и вдъхновители на толкова смели игри и проекти. Обяви ли ви за свои идоли (най-добри във всичко), той/тя ще ви следва доброволно и ще се променя. Така ще се появи достойният.

ИМЕНА: Добре би било сборът

от гласните и съгласните в първото име на детето (пълно или кратко)

да е равен на 25.

26 декември

“Рано или късно любимецът ви (момче или момиче) ще спечели наградата Гражданин на света със състезателния и свободомислещия си дух, с умението си да разрушава всичко старо, непотребно и задържащо човешкия възход и със способността си да предизвиква глобални промени.” Четете и не вярвате на очите си, нали? А числата 26+7+9=6(42) очакват да се досетите, че за да осъществи яркото ви създание гигантския им план, ще трябва да упражните умното си въздействие върху него от ранни години така сполучливо, че да овладеете и вроденото му властолюбие, за да се научи да прощава, и да предизвикате самокритичността и себевглеждането му. Трудно, но не невъзможно, нали? Весело и контактно или затворено, строго и взискателно, детето ще има нужда от съучастието ви във всекидневието си – то ще попива всяка ваша дума или жест, нескрито ще се възхищава на уменията ви, ще ви боготвори за справедливите оценки и внимателно ще се вслушва в забележките ви. В това общуване ще изградите доброто му самочувствие и ще го научите да владее огромния си Аз (оставен без контрол, след време той ще съсипе живота му), да бъде себе си, но и да уважава другите, различни от него, да изгражда високите си морални и духовни критерии. А след това пътят до Гражданин на света ще бъде кратък...

ИМЕНА: Щиляна, Щерьо, Ралица,

Румен, Радосвета, Райчо, Радина

27 декември

“Талантлив, великодушен, остроумен, обаятелен стратег и тактик, този човек ще бъде едновременно романтичен мечтател-скитник и неумолим диктатор – смайващ познавач на човешката душа, но и властник, съзнаващ възможностите си да налага и предизвиква промени” – твърдят числата 27+7+9=7(43), а вие се вгледайте в подредбата им, за да откриете хармоничното редуване на 9 и 7. Нали се досещате, че това не е случайно? Да, детето ви сякаш е натоварено със специална мисия – невидима за околните, разбира се, но задължително видима и осъзната от вас. Сложно, смайващо интуитивно (често ще се смущавате от предчувствията и от сънищата му) и изключително талантливо (в дома ви ще расте блестящ художник, музикант, певец, актьор, танцьор, поет), детето ви ще разцъфне буквално, ако живее сред сговора ви и се радва на активното ви участие в игрите и заниманията си. В тази близост ще откриете, че то иска да опита от всичко, а богатото въображение и оригиналната му мисъл го водят отвъд познатите детски светове, но така ще се усилят и тревогите ви по импулсивността на детето, по острите му емоционални реакции и по неподчинението му. Не се плашете! Превърнете възпитанието му в примамливо състезание със справедливи оценки – мечтателят и диктаторът ще заживеят в хармония.

ИМЕНА: Ивайло, Ирина, Илия,

София, Стефан, Светла

28 декември

“Малко на брой са живите вълшебници във вашия свят, а вие ще имате шанса да възпитавате един от тях, щастливци! Радвайте се, защото днес ще прегърнете едно изключително надарено същество, дошло сред вас с определена мисия.” Това е категоричната прогноза на числата 28+7+9=8(44) за бъдещата реализация на любимеца ви (момче или момиче), а вие психически се подгответе за изпита си пред Вселената, т.е. да докажете, че можете да бъдете най-добри във всичко – едновременно и духовни водачи, и земни учители на талантливото си продължение. Как се чувствате? Уплашени или поласкани? Хайде, усмихнете се и посрещнете красивия си чаровник, преждевременно развит. Уверено в себе си, обично, грижовно и силно привързано към вас, детето рано ще ви покори с разнообразните си таланти (за рисуване, пеене, сцена, музикален инструмент, балет, танци или полиглотски възможности), но и с умението си да организира и ръководи връстниците си (не се шегувайте, че един ден може да бъде лидер, защото това ще се случи). Позволите ли му да се чувства свободно сред вас, радва ли се на приятелството и насърченията ви, участва ли в обсъжданията, споровете и споделените ви преживявания, то някак неусетно ще израсне – надхвърлило годините си и устремило енергията си към самоусъвършенстване. А вие издържахте изпита. Това е!

ИМЕНА: Антон, Анна, Атанас,

Адриана, Асен, Анастасия

29 декември

“Бъдещ стратег държавник, изключителен дипломат, омайващ оратор и строител на един нов, различен свят поемате в ръцете си днес, щастливци! Чаровен властник с манталитет на гениален шахматист, любимецът ви (той/тя) търпеливо и неотстъпно ще превзема света ви, докато събере около себе си умните, способните и дръзките в името на прогреса.” Така описват бъдещето на плачливото ви (засега) бебче числата 29+7+9=9(45), а вие сами открийте каква намеса очакват те от вас, за да се осъществи бляскавата им прогноза. Не се тревожете – съвсем скоро умното ви дете само ще ви подскаже от какво има нужда. Силно привързано към вас (и особено към мама), то ще ви боготвори, ако взаимно пазите авторитета си и никога не го превръщате в посланик: Отиди и кажи на майка си (или татко си), че съм сърдит/а или че няма да направя това или онова, и пр. Ще нараните дълбоко любимеца си и ще го принудите да скрива чувствата и мислите си, а по-късно – да бяга от вас.

Справедливостта, духовната близост, неприкритата ви обич и приятелството ще изградят здравата духовна основа на бъдещия удивителен властник. А за вас най-голямата награда ще бъде не толкова хорската оценка, а признанието му, че няма по-предани приятели от вас.

ИМЕНА: Юлиян, Юлия, Юри,

Катерина, Кирил, Косара,

Константин, Красимира

30 декември

“Интелигентен, артистичен, привлекателен, майстор на шегата и самоиронията, този човек с лекота ще прикрива амбициите и възможностите си, но и пак с лекота ще печели и слава, и власт, и пари. С равна сила ще привлича и привърженици като идеолог и лидер, и възторга на възхитените от музикалните, комедийните или актьорските си въплъщения. Така са видели бъдещата реализация на любимеца ви числата 30+7+9=1(46), а вие се подгответе за изключителната си работа по оформянето на характера и жизненото кредо на този бляскав победител. Е, рано ще се сблъскате с опърничавата страна на слънчевото си чудо: ако другите деца се радват на погалването или ласките на родителите си, вашето нежно и обично създание ще се гневи, ще се дразни от загрижеността ви и ще нарича приятелчетата си мамини синчета. Въоръжете се с търпение и внимателно се борете с горделивите прояви на необуздания му Аз – примерът ви на добре владеещи се, насърченията, споделянето и откровеността ви ще се превърнат в стимули за дълбоките промени у младия човек. Научите ли го на себевладеене, на емоционален контрол и на съобразяване с другите, на отстъпчивост и дипломатичност, направили сте всичко. Успехите и славата сам/а ще постигне.

ИМЕНА: Янко, Яна, Явор,

Ярослава, Ясен, Яница, Янаки

МАРИЯ КОВАЧЕВА - МАРЧЕЛА

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ