Напишете дума/думи за търсене

Kаква е вашата свекърва според зодията - част 1

Свекърва отива на гости при младото семейство и радостно от вратата съобщава:

- Ще стоя у вас, докато ви омръзна!

А снахата:

- Не така де, майко. Остани поне за едно кафе!

Това е само един от вицовете, измислени за пословичната неприязън между снаха и свекърва. Друг е въпросът, че понякога реалността се оказва съвсем друга и това е просто едно табу. Не липсват обаче и тези примери, които са точно олицетворение на анекдотите. И все пак народът е казал, че за всяка врата си има ключ. Вижте какво да очаквате и как най-лесно да се справите с майката на своя избранник според зодията й.

Козирог - живот по график!

Става ли въпрос за сина й, майката от тази зодия държи всичко да се случва по график. Няма никакво място за промяна в плана. Много е сериозна и се придържа към стриктен режим, за да е всичко у дома наред. Това си качество ще прехвърли и нас вас. Изисква от снахата да е много подредена във всеки аспект от живота си.

Също като Девата, тя няма да ви покаже емоция. Отношението й към вас ще бъде абсолютно равнодушно от начало до край. Под строгата и педантична обвивка обаче се крие един човек, който ви обича като своя дъщеря. Стига само да сте достатъчно търпелива и изпълнителна.

Водолей - мързеливата снаха е трън в очите.

Жените от тази зодия са толкова дейни, че рядко можете да ги видите да стоят на едно място. Съвсем очаквано изискват същото и от снаха си. Ако сте от по-мързеливите, знайте, че корабът на добрите отношения бавно и сигурно ще потъне. 

Има си обаче и предимство! Мисленето на тази жена е в крак с новото време и няма да ви създава грижи, карайки ви да се съобразявате със стари порядки. С нея може да разговаряте на всякакви теми.

Риби - вие сте нейна дъщеря.

Свекървата от зодия Риби е може би най-жертвоготовната майка, която може да съществува. Тя до такава степен иска да опази сина си от ударите на живота, че дори е в състояние да му попречи да го живее пълноценно. За сметка на това приема всеки негов избор, особено що се отнася до съпругата. Нещо, което е рядко срещано. От мига, в който се запознаете, тя ще започне да приема и вас за дете на семейството. Ще се старае никога нищо да не ви липсва. Дотолкова, че дори може да ви стане досадно.

Бъдете внимателна, защото от прекалена загриженост би могло да се стигне до ситуация, в която да се намеси прекалено във вашите отношения със сина й. Дори да е добронамерена, не една и две житейски истории са показали, че това не води до нищо добро.

Овен - ако сте устата, сте вън от играта.

По начало жената от зодия Овен е властна и не търпи съвети относно възпитанието на детето си, както и що се касае до всяка сфера от живота й. Това е един от малкото знаци в зодиака, който е толкова твърдоглав, че е готов да накара и лекар да си скъса дипломата.

Дори и след като синът й създаде свое собствено семейство и избере жената до себе си, майките овни твърде често не престават с налагания контрол. Вие нямате право на думата, защото тя знае най-добре какво точно е най-добро за детето й. Ако все пак сте смела и не се съгласите с поне едно нейно твърдение - то не очаквайте одобрение. Успеете ли да влезете под кожата й обаче, очаквайте тази жена да се превърне не просто в свекърва, а в най-добрата ви и вярна приятелка. Никой няма да ви изслушва и помага в трудни моменти така, както би го направила тази жена. 

Телец - тя е бабата мечта.

Имате ли свекърва от зодия Телец, то значи сте голяма късметлйка. За вашите деца тя ще бъде като бабата от приказките - винаги грижовна, приготвила топла супа и готова да прочете поредната интересна приказка на топло пред печката.

Можете да оставите децата на грижите й и да сте спокойна, че ще ги пази повече от очите си. Обичта им към тях е неизмерима. Освен това самата вие ще се радвате на много уважително отношение. Единственият й недостатък може би е, че в старанието си да угажда тя може да разглези твърде много внучето си.

Близнаци - имаме си учителка у дома.

Свекървата от тази зодия със сигурност е последният човек, който ще се опита да се бърка в отношенията ви със сина й. Тя е много лоялна, разбираща и има добър усет за това какво е адекватното решение във всяка една ситуация. 

За детето ви ще играе ролята на учителка, защото обожава да развива потенциала на внучето си и да го учи на нови неща. В същото време умее да е забавна и да играе на различни игри наравно с него. 

Много хора обвиняват Близнаците в двуличие, но истината е, че в отношението си към вас тази жена е много откровена и пряма и никога няма да ви спести нещо в действията ви, което я е подразнило. Може да го направи веднъж, но ще бъде толкова точна с думите, че буквално ще ви забие в земята.

Останалите зодии четете утре в част 2 на материала.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ