Напишете дума/думи за търсене

19 начини да му кажете, че ще става баща

Щастливият момент е дошъл. Направили сте си тест за бременност и пред очите ви ясно са изобразени двете чертички.

Лекарят потвръждава, че във вас расте живот. Трудно, но все някак сте успели да се сдържите и да не кажете на таткото. Искате да го изненадате по специален начин и да му оставите незабравим спомен. В главата ви минават десетки мисли и се чудите как точно да поднесете новината. Имайте предвид, че мъжете са устроени така, че не разбират много от намеци. Твърде вероятно е, ако му го кажете по прикрит начин, да не успее да го осмисли веднага. А когато към това примесите и емоцията, би се объркал още повече. Бъдете смели! Каквато и изненада да изберете, посланието трябва да бъде ясно и разбираемо. А сега се запознайте с няколко начина, които ви препоръчваме ние:

1. Поръчайте торта с бебе или щъркел. Нека на нея е изписано мило послание, което включва думата “татко”. Нарочно отрежете едно парче и върху кутията прикачете картичка с текст: “Да ти е сладко! Ние вече хапнахМЕ!”. При желание може да му направите и домашна торта, а с глазура да напишете “Ще ставаш татко”.

2. Разпечатайте ехографската снимка и я направете в колаж с ваша снимка от едната страна, а от другата – на таткото. Рамкирайте я и я поставете на видно място в хола или спалнята. Трябва да е разположена централно, за да се намира лесно с поглед. Отдолу напишете “Мама, татко и аз” или каквото пожелаете. Важно е въображението ви да работи. Само почакайте да видите каква ще бъде неговата изненада, когато забележи новата придобивка в дома ви!

3.Залепете на колата му стикер “Бебе в колата”.

4. Пригответе вечеря, както обикновено. В чинията му сложете малка кутийка, в която е положителният тест. Обяснете му, че искате да му направите подарък и имате нещо за него. И само чакайте реакцията! Не ви гарантираме, че ще успее да преглътне каквато и да било храна след тази изненада!

5. Намерете огромен кашон от техника и на дъното му сложете теста. Когато мъжът ви се прибере му кажете, че сте участвали в някаква телевизионна игра и сте спечелили нов телевизор. Подканете го да отвори кутията.

6. Направете колаж от негова и ваша снимка с плюс посредата. Сложете знак за равно и поставете кадър на новородено. Задайте я за фоново изображение на личния му компютър или му я изпратете на личната поща.

7. Заснемете с видеоклип първото ви посещение при лекаря, което потвръждава бременността. Някоя вечер му кажете, че сте изтеглила филм, който искате да изгледате. Не издавайте с нищо, че нещо не е наред. Разположете се удобно на дивана или леглото, както обикновено и пуснете клипа от прегледа ви.

8. Застанете в легнало положение и му кажете, че коремът ви боли. Предварително сложете теста върху него под блузата си. Помолете таткото да погледне какво ви е и да ви опипа в тази област. За тази изненада, трябва да сте добра в актьорската игра и да внимавате да не се разсмеете.

9. Събудете се по-рано от него и на своето място на спалнята сложете теста и го завийте с одеалото. Със сигурност половинката ви ще има колкото екстремно, толкова и разчувстващо “добро утро”.

10. В чифт кутия за обувки сложете бебешки буйки. Кажете му, че случайно сте попаднали на елегантни обувки, които са ви грабнали погледа веднага и сте решили да го изненадате. Помолете го да ги отвори и пробва, за да каже дали му харесват.

11. Поръчайте тениска с надпис “Аз съм най-добрият татко на света!”. Може да я изработите и сама. Нужна ви е такава, която е чисто бяла, както и цветни маркери. Подарете му я в кутия с панделка и го помолете да я облече със затворени очи, като му помагате, а след това да се огледа в огледалото.

12. Вместо в нормална чаша, сипете напитката му за вечеря в бебешко шише. Когато ви попита какво е това, му обяснете, че има 9 месеца, през които да се научи как се използва.

13. Нарисувайте бебешко лице на корема си и се появете небрежно пред него по бельо. Правете се, че няма нищо необичайно. Предупреждаваме, че този вариант е подходящ за смели дами с нестандартно виждане.

14. Сервирайте му сутрешното кафе с ръчноизработено късметче с оригинален текст. Подходящ е “Честито, ще ставаш татко!”, както и всякакви други вариации. Навийте листчето и го завържете с красива панделка. Запазете го за спомен, за да го покажете някой ден на детето ви.

15. Оставете на видно място касичка с надпис “Спестявания за нашето бебе” и го помолете да пусне нещо в нея.

16. Завържете панделка на корема. Когато той ви попита защо сте с нея, му обяснете, че се чудите какво ще правите, когато след няколко месеца ви стане малка. Приближете се към него и бъдете неговия подарък.

17. Намерете книга за бащата, която е тип наръчник. Подарете му я и кажете, че има по-малко от година, за да я научи наизуст.

18. Помолете го да ви подаде ръката си. В нея поставете малко грахово зрънце. Погледнете го и му кажете, че в момента в корема ви вашето бебе е голямо точно колкото това зрънце.

19. Оставете на хладилника рисунка на щъркел с бебе и му подхвърлете небрежно, че щъркелът ви е навестил и е оставил нещо в корема ви.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ