Напишете дума/думи за търсене

Бебешките имена от света, които ще бъдат хит през 2017 г.

2017 г. ще бъде наистина атрактивна, що се касае до бебешките имена. Трендове и събития от цял свят влияят на модата по избора им. Ето кои ще бъдат хит през тази година и защо.

Бел

С премиерата на "Красавицата и звяра" по кината, която предстои през март, се очаква името на главната героиня да се превърне в хит. Принцеса Бел ще създаде нова мода в бебешките имена.

Бела

Ако 2015 г. бе годината на супер модела Джиджи Хадид, то 2016 г. принадлежеше на нейната по-малка сестра - Бела. Популярността й повиши и известността на името, което носи.

Мегън

Мегън е името на новата приятелка на принц Хари. Очаква се известността й да не се изчерпа само с това и да даде идея на много нови родители.

Дрийм

Така се казва единият от племенниците на Кендъл Дженър - една от най-популярните сестри в клана Кардашиян. Моделът обяви, че това е любимото й бебешко име в своя профил в социалните мрежи, който се следи от милиони. 

Хилъри

Нужно ли е изобщо да споменаваме, че Хилари Клинтън стои зад това?

Мишел

След като се сбогува със своята обичана първа дама - Мишел Обама, американският народ отбелязва носталгията си по нея по нетрадиционен начин. Проучване, проведено в Америка, показва, че бебетата с име Мишел са нараснали от началото на 2017 г.

Ария

Почитателите на "Игрите на глада" може би ще имат свежа идея за кръщаване на своето бебе, казват кино критиците. Е, 2017 г. е пред нас. Нека видим!

Дъсти

Дъсти Роуз се казва бебето на Адам Левин и Беати Принслу. Двойката има милиони почитатели по света, така че името определено се превръща в тренд за 2017 г. в световен мащаб.

Ниагара

Един от цветовете на "Пантон" за пролет/лято 2017 г. е точно с това наименование. Дали пък някой няма да реши да го използва за име?

Моана

Така се казва най-новата принцеса на Дисни. Тя със сигурност няма да остане единствената с такова име.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ