Напишете дума/думи за търсене

Нумерология & секцио

Преди около 4 години за първи и последен път посетих професионален нумеролог. Като казвам последен, нямам предвид, че не съм била доволна, а точно обратното. Срещата ми с жената, към която ме насочиха, продължи точно 3 часа – време, в което получих обяснение и преразказ от друг човек на своя живот – минало, настояще, бъдеще. И до ден ден днешен съм изненадана как е възможно някой с такава точност да умее да пресъздаде живота ти с думи, както и да предвиди всичко, което ще ти се случи.

Много хора подхождат скептично и всъщност не правят разлика между нумеролог и врачка/гледачка. А всъщност двете нямат нищо общо. Нумерологията е наука и прогнозата, направена от истински професионалист, рядко може да ви подведе. В днешни дни немалка част от бъдещите родители се допитват именно до такъв, за да им даде съвет за подходяща дата за планово секцио.

Това задължително става с активната намеса на родителите и поне 3 предпочитания за дати. След детайлно обясняване от нумеролога какви приоритети има всяка една дата, родителите сами вземат крайното решение на база предоставената информация. Всяка дата носи със себе си различни характерови особености на детето. При избора на дата за раждане на дете, детския хороскоп може да ви даде ориентация за: кога настъпва моментът за изява, напредък и разгръщане на потенциал, има ли предпоставки за лидерство и амбиция, какви заложби има и кога ще се проявят, предпоставки за евентуални въдещи страхове у детето, дългосрочен план на отношенията дете-родител, както и с останалите членове от семейството, в каква семейна среда ще живее то, има ли риск от проблеми в дома и много други.

Денят на раждане може и да е въпрос на избор, но другите компоненти от рождената дата - месец и година на раждане, са фиксирани и космично предопределени. Т.е. те няма как да се променят. За щастие! Защото тогава съдбата не би имала никакво значение.

Детският хороскоп е обвързан с този на двамата родители. Зависи понякога и с този на странични роднини, но в по-малка степен. Не без значение е и името, което се дава на бебето. Има ‘’кармични дати’, които при благоприятно съчетание с името на човека създават позитивни предпоставки за хармоничен хороскоп с предпоставки за успехи. Когато астролог избира времето на раждане, той трябва да се съобразява единствено с това, което е най-добре за майката и за детето и да не изпуска от внимание няколко неща:

1. Астрологичната картина на планираното секцио трябва да е максимално близка до тази, ако раждането би било естествено.

2. Елективната карта на времето на раждане трябва да изключва риск за здравето на майката.

3. Евентуалната рождена карта на детето трябва да дава възможно най-добрата база за пълноценен човешки живот – добро здраве, добри умствени способности, добри перспективи за развитие.

4. Избраното време трябва да позволява известна гъвкавост, когато се дава възможност Съдбата да нанесе своите корекции.

Разбира се, разминавания по въпроса дали и доколко е правилно да се бъркаме в „съдбата” на отрочето си винаги ще има. Не е лъжа обаче, че жените сме малко по-склонни да се уповаваме на изчисления и мистични науки. В крайна сметка, каквото и решение да вземете – да изберете дата, съгласувана с астролог или не – няма как да навредите на бебето си най-малкото, защото е вложено чистото майчино намерение от ваша страна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ