Напишете дума/думи за търсене

Дженифър Лопес написа най-сладкото пожелание за рождения ден на своите близнаци

СНИМКА: Личен профил на Дженифър Лопез в инстаграм

"Вие сте две блещукащи светлинки, които правят света ми по-добър", написа Дженифър Лопес

През изминалата седмица близнаците на Дженифър Лопес - Ема и Макс, навършиха 9 години. Певицата отправи към тях трогателно послание. Направи го чрез личния си профил в инстаграм. Вижте какво написа:

"Не мога да повярвам, че минаха цели 9 години от момента, в който бог ме дари с най-голямата благословия в живота ми. 9 години от мига, в който той най-накрая ми изпрати най-красивите близнаци - моите бебета, моята любов, моя живот, моите малки човечета.

Когато се появиха на бял свят, се почувствах всемогъща. Почувствах се като най-голямата късметлийка на този свят. И от онзи момент до сега се чувствам по този начин всеки ден.

Вие сте две блещукащи светлинки, които правят света ми по-добър. Правите света по-добър и за всички, които са достатъчно големи късметлии да ви познават. Благодаря на господ, че избра мен за майка на Макс и Ема. Цялата любов на света не е достатъчна, за да опише как се чувстват сърцето и душата ми, когато мисля за вас. Честит рожден ден, мои малки кокосови орехчета! Мама ви обича страшно много!"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ