Напишете дума/думи за търсене

Ако искате да заченете, не чистете праха под спалнята, казват законите на фъншуй

Според древното учение фъншуй, ако искате да бъдете родители, то трябва да приготвите специално място за бебето и да започнете да го обзавеждате сякаш вече го очаквате. За него използвайте само свежи и леки цветове, като жълто, бяло и охра. Червеното е абсолютно забранено, защото е много агресивно. Стаята трябва да е далеч от входната врата.

Някои други фъншуй поверия дори казват, че когато искате да забременеете, не трябва да бършете праха под леглото, защото почистването там смущава духа на нероденото бебе. След като забременеете, в никакъв случай не сменяйте жилището си, докато бебето не се роди. В китайското учение се смята, че не щъркелът носи бебетата, а слоновете. Поставете статуетка на животното на вратата на спалнята, за да привлечете появата на наследник в дома.

Нека гледат в такава посока

все едно влизат навътре

Добра поличба носи да сложите в жилището някоя детска вещ, когато замисляте да заченете. Трябва да отворите място за детето и да го извикате при себе си. Буквално това е идеята.

Спалнята е може би най-опасното място от целия дом. Там е забранено да има огледала, флорални мотиви, както и живи растения. Определят се като дявол с ангелска опашка. Ако огледалото е поставено така, че да отразява масата за хранене или кухненската печка, тогава то действа благоприятно на енергията в този дом. В спалнята нарушава съня и дори има поверие, че вкарва трети в двойката. Именно за тези отношения - любовните, се грижи югозападният сектор. За да имате добър брак или връзка, там трябва да преобладават сиво, кафяво, жълто и охра. Важно е там от време на време да палите свещи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ