Напишете дума/думи за търсене

Бабини деветини: домашни рецепти, с които да разберете дали сте бременна без тест

СНИМКА: netdoctor.cdnds.net

В днешно време тестовете за бременност са голямото улеснение за всяка жена, която иска да бъде майка. Чрез тях бързо и лесно разбираме дали така чаканото щастие ни е връхлетяло. Какво обаче са правили преди години бабите ни, когато все още тестове не е имало? Използвали са методи, които показват промяна в хормоните. Вижте тези бабини деветини за определяне на бременност в домашни условия.

Сода за хляб

Содата е един от най-точните природни тестове за бременност. Смесете 2 супени лъжици от нея с 1 супена лъжица урина. След няколко минути, ако сместа започне да кипи, означава, че сте бременна.

Захар

Смесете 3 супени лъжици урина с 1 супена лъжица захар в купа. Ако урината се разтваря в захарта, не сте бременна. Ако не се разтваря, сте бременна. За най-точни резултати използвайте проба от първия път и втората порция, когато уринирате този ден.

Сапунена вода

Когато правите тест за бременност със сапунена вода, използвайте проба от урината си от първия път, когато отидете до тоалетна в този ден. Смесете вода, сапун и урина. Ако има мехурчета, това е признак на бременност.

Паста за зъби

За да направите тест за бременност с паста за зъби, смесете малко количество паста с равно количество урина. Ако пастата стане синя или пенлива, това е знак на бременност. Винаги използвайте обикновена паста за зъби и се уверете, че тя не е предварително оцветена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ