Напишете дума/думи за търсене

Ето защо мама е най-силната жена, която познавате, според нейната зодия

СНИМКА: pinterest.com

На майката от зодия везни можете да кажете всичко, защото тя е не просто родител, а най-добър приятел. Майката от зодия близнаци пък подкрепя децата си да се забавляват в живота и да не бързат да пораснат.

Овен: 

Майките от тази зодия ценят изключително много важността на упорития труд. Понякога те може да са малко по-сурови с детето си. Но това е така, само защото искат да му помогнат да порасне и да го научат да се справя само с живота, ако се наложи. Майката овен възпитава своето дете като една силна и независима личност.

Телец:

Майките телци държат на семейството повече от всичко. Те са хора с огромно сърце и ще искат да научат и вас да обичате с цялата любов и нежност на света. Може би често ще ви засипват с прегръдки, целувки и думи колко ви обичат. Имате ли майка от зодия телец, трябва да сте спокойни, че винаги някъде там ще ви чака един човек, който таи много любов, която иска да ви даде.

Близнаци:

Майката от зодия близнаци подкрепя децата си да се забавляват в живота. Тя не ги притиска да пораснат твърде бързо и ги оставя да изживеят детството си до възможно най-късна възраст. За нея е особено важно човек да запази детското в сърцето си.

Рак:

Вашата майка от зодия рак ви дава безрезервна любов. Тя се грижи за вас, когато не се чувствате добре и страда наравно с вас. Тя винаги е била до вас и ще продължава да бъде, защото това е майката от приказките, за която всеки мечтаe - всеотдайна, любяща и отличен кулинар. Тя би направила абсолютно всичко за вас, защото дори нямате идея колко дълго е мечтала за своето бебе.

Лъв:

Майката лъв ще научи детето си на първо място да обича себе си. Ще ви прави комплименти за всико и винаги ще ви окуражава да продължавате напред. Тя ще ви научи да забелязвате предимствата си и да не позволявате на никого да се държи по неприемлив начин с вас.

Дева:

Девата е много стриктна майка. Ще възпита същото и във вас - перфекционизъм и организираност. Още в ранна възраст ще ви научи какво значи уважението и защо трябва да се отнасяте с респект към околните. Тя се държи с вас като с възрастен още от най-ранна възраст.

Везни:

На майката от зодия везни можете да кажете всичко, защото тя е не просто родител, а най-добър приятел. Тя ще ви разбере и няма да ви съди твърде сурово. Тя ви предразполага да говорите за чувствата си и ви учи на това, че не е хубаво човек да таи тревогите в себе си. 

Скорпион:

Майката скорпион държи основно на практиката във всичко, на което учи детето. Ето защо то расте като личност с оформен характер и силен дух. Освен това тя ще държи всичко да се случва точно така, както трябва да бъде - и по етикет, и по закон. Било то да се храните със затворена уста или пък как точно да шофирате. Майката скорпион е най-добрият учител, който някога ще имате в живота си.

Стрелец:

Майката стрелец ще научи на първо място детето си на одухотвореност. Тя ще възпита в него качества, които ще му помогнат да приема всички хора, независимо от характера им и да се разбира с тях. И не само това. Самата тя е толкова силна личност, че ще се старае да научи рожбата си, че невъзможни мечти няма.

Козирог:

Майката козирог ви бута към успеха с всичка сила. Тя е амбициозна, има планове за детето си и винаги е готова да му покаже колко е горда от постиженията му. Това пък от друга страна е чудесно, защото мотивира още повече детето да се развива. Тя обаче в никакъв случай не е болезнено амбициозна. Държи да се развивате само в областта, в която имате силни заложби.

Водолей:

Ако имате майка от тази зодия, то със сигурност не се страхувате да си поставяте високи цели и да гоните огромни мечти. Майката водолей винаги ще ви подкрепя да преследвате онова, което най-много обичате и ще ви съветва да не си поставяте ограничения за нито едно нещо.

Риби:

Майките риби учат децата си да дават - обич, помощ, подкрепа и каквото друго хубаво се сетите. Самата тя е такава - отзивчива и благородна, и точно затова учи рожбата си на същото. Имате ли такава майка, то почти сигурно ще чувате за себе си, че правите за околните повече, отколкото трябва. И все пак това не е недостатък. Дори напротив.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ