Напишете дума/думи за търсене

Снимка, на която Бекъм целува дъщеря си по устните, предизвика бурни реакции

СНИМКА: Личен профил на Дейвид Бекъм в инстаграм

Преди една година Виктория Бекъм публикува в своя личен профил в инстаграм снимка, на която целува 5-годишната си дъщеричка Харпър Севън. Година след това таткото Дейвид Бекъм направи същото, само че на кадъра целува момиченцето по устните. Той озаглави снимката "Целувка за татко".

Снимката е направена по време на семейна ваканция в Африка и след публикуването в социалните мрежи предизвика вълна от коментари дали е правилно бащите да целуват дъщерите си по устните.

Някои от коментиращите нарекоха целувката "странна" и "грешна". Други попитаха защо е нужно да се прави и уточниха, че не са имали нужда да виждат точно това.
 "По устните? Докъде стигна светът", добавя друг инстаграм потребител.

И докато имаше толкова много негативни реакции, не липсваха и позитивните, които бяха далеч по-малко на брой. "Просто красота. Бъди горд с дъщеря си", пише фен на Дейвид Бекъм. "Истински баща", изказва възхищението си друг. "Колко красота има в тази прекрасна снимка на баща и дъщеря", пише трети. Повечето от позитивните коментари призовават Бекъм да не обръща внимание на лошите изказвания.
 Какво мислите вие за тази целувка? Споделете мнението си чрез коментар под тази публикация или на нашата фейсбук страница www.facebook.com/mama24.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ