Напишете дума/думи за търсене

За моя единствен. За бащата на моето дете. Благодаря, че има те

За мъжа, който ме направи майка. На този, който е не просто мой партньор, а другата половинка от сърцето ми.

Когато те срещнах, бях несигурна. Не вярвах в любовта. Всички думи за пеперуди в стомаха, за безрезервна обич и гъдел в корема ми се струваха толкова далечни.

Когато те срещнах, не исках и не можех да се доверя на никого. Сърцето ми разбивано толкова пъти. Но ти ме накара да повярвам в теб. С твоята упоритост и искреност. С твоята нежност.

Когато те срещнах, бях толкова уморена. От дадено доверие на грешните. Но ти ме заобича точно заради това и ми помогна да стана и да продължа напред. Заедно с теб. Хвана моята ръка.

Когато те срещнах, се страхувах. Страхувах се наистина много. Но ти ме прегърна и за първи път усетих онова специално чувство на закрила и сигурност. Тогава всички страхове се стопиха. Изчезнаха. Нямаше ги.

Когато те срещнах, се смеех на мисълта, че е възможно да имаме нещо общо. Бях се превърнала в недостъпна крепост, но с постоянство ти я превзе. Малко по малко. И сега съм твоя до края на живота си.

Когато те срещнах, избягвах да мисля за дом, семейство и деца. Защо мисълта да не ги получа никога ме плашеше. Плашеше ми идеята да остана сама. Бях се научила да не си правя планове. Но с теб, с теб започнахме да плануваме заедно.

Когато те срещнах, не предполагах, че един ден в очите ти ще видя нашето бебе и ще започна да мечтая за него. И сякаш всичко се промени за един миг. Вече нищо не бе същото. Бях влюбена.

Когато те срещнах, започнах да си се представям като майка. Като майка на твоето дете. И тогава за първи път разбрах, че ти си моят мъж.

Когато те срещнах, не предполагах, че някой ден ще нося нашето бебе в корема си. Създадено с толкова много любов и нетърпение. От теб и мен.

Когато те срещнах, аз все още не знаех, че нашето малко човече ще нарича именно теб "татко" и ще иска да се гушка всяка вечер точно в теб.

Когато те срещнах, не съм си и помисляла, че ще дойде момент, в който с трепетно вълнение ще гледаме заедно малката точица в лекарския кабинет и ще плачем от щастие.

Когато те срещнах, не знаех, че точно ти ще ме дариш с най-голямата благословия - да бъда майка. Че точно ти ще ми дадеш най-голямото щастие на света. Но тайничко го усещах, знаеш ли?

Когато те срещнах, бях твърдо убедена, че 1+1 прави 2. Но ти ми показа, че там, където се намеси обичта, 1+1 може да бъде равно на 3. Благодаря ти за нашето бебе! Благодаря, че има те в живота ми!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ