Напишете дума/думи за търсене

Брускети с домашна маслинова паста и рукола

СНИМКА: https://www.bettycrocker.com/

Необходими продукти:

1 голяма франзела - бяла или пълнозърнеста по желание

400-500 гр. обезкостени маслини сорт каламата

200 гр. сирене фета

зехтин

Начин на приготвяне:

В блендер разбийте маслините, сиренето и 5 с.л. зехтин. до получаване на хомогенна смес. Продуктите трябва да достигнат консистенция на малки бучки. Не трябва да са напълно пюрирани. Оставете маслиновата паста да се охлади.

В същото време нарежете франзелата на продълговати кръгове и запечете леко хлебчетата във фурната. След това намажете всяко от тях с пастата, украсете с прясна рукола и сервирайте.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ