Напишете дума/думи за търсене

5 филма, които всяка бременна жена трябва да гледа

Бременността е подходящо време да направите много неща, които сте отлагали досега. И най-вече да си отделите време за почивка, защото след появата на новия член от семейството това ще ви бъде все по-трудно. Идеална комбинация с релакса е гледането на филм. Вижте кои 5 имена влизат в нашия задължителен списък на всяка бъдеща майка.

1. Позабременяла

Алисън Скот е обещаваща журналистка, чийто 24-годишен живот върви напред с пълна пара. Бен Стоун е безделник, който няма никакво намерение да промени уютния си хлапашки начин на живот. Една вечер в нощен клуб и последвалата я сексуална авантюра би трябвало да са нещо, което двамата бързо ще забравят. Но съдбата има други планове.

2. Майка под наем

Успешната, но самотна бизнесдама Кейт Холбрук е избрала кариерата пред личния живот. На 37 години тя най-накрая решава да се сдобие с рожба. Но плановете й стават на пух и прах, когато разбира, че шансът да забременее е едно към милион. Кейт решава да наеме жена, която да износи бебето й и скоро нейната симпатична избраница Анджи забременява. Всичко върви прекрасно, докато един ден нейната „майка под наем” не се появявява на вратата на Кейт, заявявайки, че няма къде да живее. Така двете силни жени влизат в комичен двубой на характери – ще успее ли Анджи да се превърне в бременна жена за пример, или Кейт ще преосмисли разбиранията си за семейство?

3. Бебе бос

История за промените, които настъпват в семейство с появата на ново бебе през погледа на 7-годишно момче с богата фантазия на име Тим. Най-необичайното говорещо Бебе Бос пристига в дома на Тим с такси, облечено в костюм и с куфарче в ръка. Съперничеството между братята остава на заден план, когато Тим открива, че Бебето Бос всъщност е шпионин на тайна мисия под прикритие - и само Тим може да му помогне. Малките партньори се впускат в лудо приключение за осуетяването на подъл заговор, включващо дори епична битка между кученца и бебета!

4. Очаквай неочакваното

„Очаквай неочакваното” е комедия за пет двойки, чийто светски живот се преобръща с главата надолу от предизвикателствата на предстоящото родителство.

С динамично действие и постоянно променящи се обстоятелства, комедията „Очаквай неочакваното” е толкова универсална, колкото и непредвидима. Изпълнена с хумор историята показва неочакваните изпитания и победи на периода, в който очакваш появата на нов живот.

5. Виж кой говори

Ако винаги сте се чудели какво ли си мисли едно бебе за света около него - този филм е вашият шанс. Мислите на бебето Майки звучат с гласа на Брус Уилис. А Майки винаги казва точно това, което мисли.

Моли е самотна работеща майка, която вече се е отчаяла, че ще намери идеалния баща за детето си. То обаче предпочита Джеймс - таксиметров шофьор, превърнал се в детегледач, който би направил всичко за тяхното щастие. Но Моли не ще и да чуе за Джеймс. Бебето Майки е принудено да използва всички трикове, които му хрумват, за да ги събере заедно преди да е станало късно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ