Напишете дума/думи за търсене

Топ 6 на неподходящите храни през бременността

Когато вашият лекар установи със сигурност бременността ви, ще установите, че разговорите за нещата, които трябва да хапвате, всъщност са много повече от тези, които не бива.

Неблагоприятните продукти през периода на деветте месеца също заслужават вашето голямо внимание, за да се предпазите от евентуални неприятни последици при приема им. Вижте какво да премахнете от менюто си.

1. Яйца, които не са добре сготвени.

Яйцата са една от супер храните през бременността, но трябва да следите да са идеално сготвени. Те съдържат максимално много полезни вещества в малко калории.

2. Месо, което не е добре изпечено.

Избягвайте месата с много мазнини. Заложете на пуешкото.

3. Алкохол

Някои бременни жени си позволяват да изпият по една чаша вино няколко пъти в седмицата, но все пак това не е за предпочитане. Опитайте да се въздържате.

4. Суши и сурова риба

Абсолютно забранено е да консумирате сурова риба, както и тези видове, в които има високо съдържание на живак. Ако сте почитатели на суши, изберете вид, който е приготвен или с печена сьомга, или с хрупкаво пиле.

5.Не пийте повече от едно нормално кафе на ден.

Не прекалявайте с кофеина. Максимумът е една чаша на ден.

6. Не консумирайте продукти, които не са пастьоризирани.

Гледайте хубаво етикета на прясното мляко, кашкавала, соковете и други. Те трябва да бъдат пастьоризирани, за да са безвредни за вас и бебето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ