Напишете дума/думи за търсене

Иван Драганов е таткото на месец октомври, избран от читателите на mama24.bg

Иван Драганов е татко на месец октомври. Той е избран от читателите на mama24.bg чрез гласуване, проведено на нашата официална фейсбук страница.

Вижте трогателното писмо, което ни изпрати неговата половинка - Деница Драганова, с което пожела да изненада таткото на своето дете. Честито!

 "В безграничната ми любов към теб се роди мечтата ми за него - нашето бебе. Мечта, осмислила дните ни. Да обичаш някого с цялото си сърце и въпреки това да имаш чувството, че не е достатъчно. Защото то - малкото човече заслужава целия свят - моята, твоята, нашата любов, внимание, грижа. И аз съм щастлива, че точно ти си моят прекрасен съпруг и ме дари с най-голямото щастие на света - да стана Майка! За мен ти си най-идеалният баща за малкото ни драконче. Знаех, че ще бъде така, още докато го носех в коремчето си. А ти му говореше и милваше. А сега, когато вече е в ръцете ни и изпълва дома ни с още по-голяма любов, топлина и щастие, аз разбирам, че не съм грешала.

Любовта, с която го гледаш сутрин, кара сърцето ми да се изпълва с нежност. Очичките , които ти отвръщат със същото обожание, карат душата ми да блика от радост и обич. Такава, каквато не бях изпитвала до този момент - чиста, искрена, безгранична. Ти и той се допълвате взаимно. Допълвате и мен като парченца от пъзел. С вас аз съм цяла. Гледайки ви заедно отстрани си давам сметка, че съм щастливка да имам вас , мои момчета, в живота си! Начинът, по който го приспиваш вечер, начинът, по който го сгушваш в големите си обятия сутрин, начинът, по който му говориш, а той се усмихва и очичките му грейват - ме карат да се убеждавам с всеки изминал ден, че моята мисия да бъда добра майка е изпълнена, защото съм избрала най-добрият баща на детето си.

Благодаря ти, че ми подари света си, че пое по пътя с моите мечти и всеки ден ме обичаш все повече и повече. Мен и малкото ни драконче! Да бъдеш баща на детето ми е моята най-голяма благословия!"

Деница Драганова

Ако и вие имате у дома прекрасен мъж и баща, на когото искате да кажете благодаря, можете да го изненадате, като се включите в конкурса за татко на месец ноември. Имате ли партньор, когото искате да трогнете с нещо малко, но запомнящо се? Ако отговорът е "да", ни изпратете вашата снимка в периода 5 - 20 ноември с две имена и послание. Кадрите ви ще очакваме чрез лично съобщение на нашата фейсбук страница.

Иван Драганов е татко на месец октомври. Той получи най-много гласове от всички кандидати, представени на нашия сайт.
Иван Драганов е татко на месец октомври. Той получи най-много гласове от всички кандидати, представени на нашия сайт.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ