Напишете дума/думи за търсене

Лесни за приготвяне яйца с плънка

Необходими продукти:

12 яйца

1 ч.л. сол

1 ч.л. черен пипер

1/2 ч.ч. домати, нарязани на кубчета

80 гр. ситно нарязан бекон

80 гр. ситно нарязана шунка

3 с.л. майонеза

2 с.л. дижонска горчица

1/2 пасирано авокадо

Начин на приготвяне:

Сварете яйцата и ги разрежете на две. Отделете жълтъците им в съд, където са поставени всички останали изброени продукти. Наредете белтъците в подходящ съд като лодки.

Пасирайте добре или намачкайте с вилица съставките в съда с жълтъците. Това е плънката, с която трябва да напълните всяка от лодките от белтъци. Приберете в хладилник и охладете преди сервиране.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ