Напишете дума/думи за търсене

Знаете ли, че партньорът за красота Enzo вече е Notino.bg?

Enzo.bg обяви смяна на името: Notino.bg. Ние оставаме Вашият партньор за красота и предприемаме следваща стъпка за разпространение на продукти за красота по целия свят.

Дори повече козметика, парфюми и продукти за красота и грижа: Enzo.bg обяви своето ребрандиране. Сега Enzo.bg ще бъде известен като Notino.bg. Това решение беше направено, за да се опрости популяризирането на магазините по целия свят, като се използва едно уникално име за компанията.

Парфюмерия Notino е изключително оригинална. Търговецът на дребно Notino си сътрудничи с 1500 марки. Повечето от тях са световноизвестни производители на козметика и парфюмерия. Има почти 60 хиляди продукта за красота и грижа за лицето, тялото и косата, представени в онлайн магазините Notino.

Ребрандиране на Enzo.bg: какво се промени

Ребрандирането не се отрази негативно върху продуктовата гама и цените. Напротив, благодарение на това асортиментът на онлайн магазина се увеличи до 55 хиляди продукта. Освен това във връзка с ребрандирането компанията намали цените на няколко хиляди продукта. Те може да бъдат намерени на страницата за евтини парфюми.

В допълнение към името и логото се промени и уебсайтът на онлайн магазина: вече се намира на адрес https://www.notino.bg. Основната поща на компанията също е променена. Можете да се свържете с Notino чрез [email protected] или чрез [email protected].

Notino.bg подчертава, че компанията е запазила всички текущи програми за отстъпки, бонуси и промоционални кодове на Enzo.bg. Всеки потребител на Notino.bg може да използва данните от своята сметка в Enzo.bg, включително историята на поръчките.

Notino Group: предимства на новата марка

Notino Group е най-големият търговец на дребно на козметика и парфюми в Европа. Компанията е представена както от онлайн магазини, така и от над 20 реални търговски обекта.

Стартирайки в Чешката република през 2004 година, днес Notino Group действа в 22 европейски страни, в това число Полша, Австрия, Германия, Унгария, Румъния, Гърция, Украйна, Испания, Португалия, Великобритания, Холандия, Швеция и др. Скоро ще бъдат открити нови представителни офиси на компанията в Ирландия и Швейцария.

Уебсайтовете на Notino Group са на разположение на 17 езика, ежегодно се посещават от повече от 170 милиона потребители. 1 милион клиенти следват новините на компанията в социалните мрежи. Годишните продажби са около 18 милиона продукта, които се изпращат на клиенти в 6 милиона пратки.

Благодарение на ребрандирането компанията Enzo.bg (сега Notino.bg) ще предостави на своите клиенти още по-качествени продукти на изгодни цени. Онлайн магазините са на разположение 24 часа в денонощието. Наличието на всички стоки от онлайн магазините на склад, тестването на продуктите в реални търговски центрове, квалифицираните консултанти, възможността за връщане на продукти в рамките на 90 дни са част от ползите, на които може да се насладят клиентите на Notino.bg.