Напишете дума/думи за търсене

Как се расте само с баща, макар и той да е Кристиано Роналдо?

Снимка: РОЙТЕРС

На пръв поглед Кристиано Роналдо-младши е едно обикновено 8-годишно дете. Всъщност той е наследникът на един от най-добрите футболисти за всички времена и може да се похвали с баща, чието име е синоним на уникален футболен талант и гений.

Синът на именития футболист е роден на 17-и юни 2010-а година, а спекулациите относно неговото зачеване и живот са изключително многобройни. Някои теории гласят, че той е плод на мимолетна връзка между петкратния носител на златната топка и сервитьорка от Лос Анджелис.

Самото споменаване на Кристиано Роналдо-младши е съпътствано от мистерия, като никой освен известния му баща не може да каже със сигурност как и къде е заченат наследникът на Роналдо. Факт е, че новото попълнение на Ювентус брани своя личен живот изключително ревностно. Той лично споделя в автобиографичната си книга, че истината за неговия син никога няма да види бял свят.

Острието на Старата госпожа обаче едва ли изпитва затруднение при отглеждането на своя син, имайки предвид, че той ще прибира по 30 милиона евро на сезон от торинския гранд. А поглеждайки към коефициентите за залагане (https://extra.bet365.com/news/bg), ще видим, че шансовете на Ювентус за спечелването на 8-а поредна титла са оценени на 1.40. С такъв коефициент шансът Роналдо да увеличи състоянието си след края на сезона, предвид безбройните бонуси, свързани с взимането на трофей, се увеличават многократно.

Перфектното финансово състояние, в което се намира португалският нападател, е основната причина липсата на майка да не се усеща толкова очевидно в живота на сина му. Роналдо-старши е поверил женските грижи за своя син на майка си. Бабата на Роналдо-младши се старае на малчугана да не му липсва нищо и той да не усеща празнотата от отсъствието на биологичната му майка.

Все пак много хора биха реагирали негативно на такъв модел на семейство, в който ролята на майката е иззета от бабата. Но в конкретната ситуация и вземайки под внимание името и състоянието на бащата, определено може да говорим за изключение и една много по-различна ситуация.

Макар и голямата звезда на световния футбол да е повече от щастлив със своя син, той вече се сблъска с проблеми, свързани с попечителството на Роналдо-младши. Нека не забравяме, че преди няколко години наяве излезе информация, че истинската майка на детето се е свързала с агентите на футболиста, амбицирана  да върне родителските си права, даже и с цената да се откаже от много пари.

В крайна сметка, Роналдо-младши не бе отнет от баща си и двамата продължават да живят щастливо. Би следвало да предполагаме, че липсата на майка се отразява по някакъв начин на детето, тъй като това важи за всички деца, които израстват без майка или един от двамата родители. Но тъй като говорим за сина на Кристиано Роналдо, тук обикновените правила и разбирания не важат.

Снимка: РОЙТЕРС
Снимка: РОЙТЕРС