Напишете дума/думи за търсене

Теди Бургазлиева ражда американче

Теди се опитвала да забременее дълго време

Най-голямата мечта на миската е да стане майка

Бившата на футболиста Сашо Младенов издава книга в Лос Анджелис 

Една от най-красивите моделки, окичили се с титлата Мис България през годините - Теди Бургазлиева, очаква първата си рожба буквално до броени дни, научи "България Днес".

Красавицата, която от години живее в Лос Анджелис, сама се похвали с хубавата новина в профила си в инстаграм, като публикува умилителна снимка със съпруга си Симеон Иванов и бременно коремче.

Под фотоса зеленооката хубавица споделя изключително искрено с хилядите си фенове за мечтата й да бъде майка и така дългоочакваното бебе.

"Приятели, толкова съм развълнувана да ви съобщя, че със съпруга ми очакваме да станем родители много скоро.

Толкова съм благодарна, че имам такъв човек до себе си, за когото съм абсолютно сигурна, че ще бъде най-добрият баща на света.

Искам да стана майка от толкова дълго... Това беше най-голямата ми мечта! Осъзнах, че тази мечта не е заради натиска на обществото, че на определена възраст трябва да родиш, нито защото родителите ми се притесняваха, че вече остарявам и трябва да стана майка, а защото искам да предам опита си на друго човешко същество и да го предпазя да прави същите грешки, които съм правила аз. Да изгради значим живот и да се наслаждава на всичко хубаво, което светът предлага. Поради същата причина написах и книгата си, която излиза също съвсем скоро", споделя Теди.

Красавицата се омъжи миналото лято на скромна, но магическа церемония в стъклена църква до океана
Красавицата се омъжи миналото лято на скромна, но магическа церемония в стъклена църква до океана

Бургазлиева дава кураж и на всички жени, които правят неуспешни опити да забременеят. "Всичко ще се случи в правилния момент. Не се притеснявайте и не позволявайте на всичко и всички около вас да ви стресират".

Причината миската да крие бременността си до последния момент може би е провокирана от факта, че преди години Теди изгуби сестра си Яна и нероденото си племенниче по време на бременността на жената заради рядко срещания синдром ХЕЛЛП.

Това не е единственият удар от съдбата за Теди. Тя преживява и тежък развод с първия си съпруг - футболиста Сашо Младенов.

След тази поредица от драматични събития най-красивата българка за 2002 г. решава да замине за Щатите, където в крайна сметка открива любовта и щастието.

Пожелаваме на Теди леко и безпроблемно раждане и здраво и хубаво бебе!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ