Напишете дума/думи за търсене

В напреднала бременност Поли Генова пя на “Българската Коледа”

Поли Генова СНИМКИ: Инстаграм/poli.genova

Певицата, цялата сияеща, за първи път публично показа, че е бременна и скоро ще става майка. Направи го при участието си в спектакъла “Българската Коледа”, който и тази година се състоя навръх Рождество, на 25 декември, в Народния театър.

Поли излезе на сцената в красива лилава рокля и изпълни най-новата си песен “Героите”. На финала ѝ призова всички да се включат в благотворителната кауза, прегърна бременното си коремче и каза, че се случват чудеса. Очаква се първородното ѝ дете да се появи на бял свят през пролетта.

Макар че от години е под светлините на прожекторите, Генова рядко говори за личния си живот. Тя успя да запази дълго хубавата новина за себе си и близките си. Новата ѝ песен “Героите” е по музика на Красимир Тодоров и Поли Генова, а текстът е дело на самата певица. Тя се вдъхновява за нея от едни съвсем мънички герои - недоносените бебета и техните родители, които се борят всеки миг за живота на децата си. “Героите” ще бъде част от предстоящия албум на певицата, който ще бъде на пазара през пролетта на 2019-а. В първите дни от новата година се очаква да излезе и клипът към песента.

Много известни музиканти, певци, танцьори, актьори, спортисти и журналисти се включиха в тазгодишното издание на “Българската Коледа”.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ