Напишете дума/думи за търсене

Моделът Ралица Иванова стана майка във Флорида

Ралица Иванова

Първата рожба на красивата българка с фотосесия още след раждането си

Обявената за “най-красивата българка” от списание “Инкуайър” Ралица Иванова стана майка във Флорида. Първородната ѝ рожба Мейсън изплака в Тампа в присъствието на гордия татко Джамел Томпсън, актьор и фотограф. Малкият едва проплака, а вече е фотомодел също като красивата си майка. Ралица всеки ден качва нови фотосесии на рожбата си.

Ралица от години се развива успешно като модел на бельо, а преди време откри и собствена марка бански, които се продават онлайн. Изкусителната блондинка често ходи на фотосесии за фотографи, организирани от американското списание “Плейбой”, но все още не се е снимала за него. За сметка на това е била корица на българския му вариант.

Славата на русата варненка тръгна през 2011 г., когато сп. “Инкуайър” я обяви за “най-горещата българка в света” в класация за красиви, успели и популярни жени редом с легенди като Майка Тереза. Името Rali Ivanova вече е добре познато на модните фотографи в САЩ, защото тя често се снима за онлайн издания и списания, промоции на нови екзотични коли и мотори и реклами на дрехи, предимно бельо.

Ралица идва в Щатите след завършване на гимназия във Варна и почти няма опит в моделството. Когато пристига в САЩ преди 13 години, дори не си и помисляла, че може да работи като модел. Началото е било много трудно за нея заради културния шок и най-вече английския. Започва работа като сервитьорка в спортен бар. Tам имат традиция да правят календари всяка година на момичета по бански и ѝ предлагат да се включи. Прави добро впечатление на фотографа и той започва да я снима във фотосесии за каталози. По думите ѝ единствената корекция по нейното тяло е уголемяването на бюста, но това много е помогнало на кариерата ѝ. Подобрението в пазвата ѝ не пречи да кърми малкия Мейсън.

Бременната Ралица с мъжа си Джамел
Бременната Ралица с мъжа си Джамел
Новороденият син - Мейсън, на Ралица Иванова
Новороденият син - Мейсън, на Ралица Иванова
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ