Напишете дума/думи за търсене

Николина Чакърдъкова с второ внуче

Снимка: Архив

Обичаната изпълнителка Николина Чакърдъкова за втори път стана баба. С голям и красив юнак я дари дъщеря й Мария. Бебето се роди на 17 януари в болницата в Гоце Делчев, в 14 ч, каза щастливата баба. Момченцето е 3,8 кг и 50 см.

"Благодаря на целия екип на родилното отделение на нашата болница, на д-р Герова, акушерката Надя Костова. Пожелавам на всички да ги спохождат такива прекрасни моменти", каза Чакърдъкова. Веднага след като внукът й се родил, тя успяла да го види и гушне. Момченцето носи и трите имена на дядо си по бащина линия - Христо Симеонов Бакалов. За първи път певицата стана баба през април м.г., когато се роди малката Николина Чакърдъкова, дъщеря на сина й Васил.

Изписването от болницата на Мария и бебето Христо ще е в понеделник, когато е Бабин ден.

"Това съвпадение е страхотно. Дъщеря ми ще измие ръцете на акушерките, както повелява традицията", допълни певицата. Сега тя е и в трескава подготовка за големия си концерт на 7 февруари в зала 1 на НДК. Ще представи както обичаните и познати свои песни, така и нови. Заедно с ансамбъла си ще покажат и нови хореографии и костюми.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ