Напишете дума/думи за търсене

Хапвайте авокадо по време на бременността и след това. Ето защо

Маслото от авокадо е богато на витамини А, D и E, лецитин и калий, който е известен като минерала на младостта.

Тези ценни съставки омекотяват и хидратират кожата, правят я по-еластична и съвършено гладка, а съответно са идеални и за третиране на стриите през бременността. Маслото от авокадо се абсорбира лесно и дълбоко в тъканите, като допринася за по-бързото зарастване на кожни раздразнения и заличаване на стрии.

Тъй като подпомага възстановяването на кожните клетки, дерматолози го препоръчват като изключително полезно за кожата през деветте месеца. Високомасленият плод, обелен и почистен, е достатъчно само да бъде пасиран, за да се превърне в идеална маска за лице и деколте. Освен че овлажнява, тонизира, подхранва и подмладява, то лекува и възстановява наранената или възпалена кожа.

Вижте още една полза от хапването на авокадо:

Авокадото е богато на фибри 100 грама от плода съдържат 7 грама фибри, от които 25% разтворими фибри и 75% неразтворими. Така че, като го включвате в храната си, определено ще се чувствате по-бързо сити и за по-дълго време, ще намалите калорийният прием, няма да се изкушавате за сладко и – съответно ще смъквате килограми, при комбинация с тренировъчен режим разбира се.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ