Напишете дума/думи за търсене

Ново бебе за Кристиано

Джордина засне фотосесия по бельо тези дни

Петкратният носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо отново ще става баща. Новината бе съобщена от вестник "Корейо да Маня" в родната му Португалия.

Според тях годеницата му Джорджина Родригес отново е бременна. Красавицата подкрепи 34-годишния португалец по време на квалификационния мач за европейското първенство 2020 срещу Сърбия (1:1). Хората на стадиона забелязали роклята й, която не крие растящия й корем.

Тази снимка на Родригес породи съмнения, че е бременна
Тази снимка на Родригес породи съмнения, че е бременна

Родригес дари Роналдо с дъщеря - Алана на 12 ноември 2017 г. Звездата има и три деца от сурогатни майки - Кристиано-младши и близнаците Ева и Матео. До момента нито Джорджина, нито Кристиано са потвърдили или отрекли новината.

Интересно е, че само няколко дни по-рано половинката на звездата на "Ювентус" засне фотосесия за известна марка на бельо. На кадрите не личи Родригес да е бременна. Нещо повече, тя изглежда в страхотна форма.

Кристиано със семейството си
Кристиано със семейството си

Вчера новината за бременността на половинката на Роналдо не се отваряше в електронното издание на вестника. При опит да се влезе в нея се появява надпис "тази страница не може да бъде намерена". Причината за това не е ясна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ