Напишете дума/думи за търсене

Две телевизии и “24 часа” честитят новороденото бебе на Петя Дикова (Обзор)

Петя Дикова и Илиян Любомиров на първата церемония на кампанията “Вдъхновителки”  СНИМКА: НИКОЛАЙ ЛИТОВ

Петя Дикова роди и две телевизии съобщиха хубавата новина.

Любимият на водещата - поетът Илиян Любомиров, го обяви в “На кафе”, където е коментатор. Деси Стоянова и Александър Кадиев - колегите на Петя от Би Ти Ви, го съобщиха в “Преди обед” два пъти и поздравиха майката и бащата на момченцето.

Още докато беше бременна, Дикова и Любомиров бяха казали, че ще нарекат детето си Александър. И спазиха първоначалното си намерение.

“Днес се роди нашият син Александър Илиянов Любомиров. Той е истински юнак, цели 4260 г и 55 см.

И той, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на д-р Анатоли Дуковски и екипа му в “Майчин дом”, защото ни преведоха спокойно и благополучно по този вълнуващ път.

Петя, ти сбъдна най-съкровената ми мечта и ме дари със син. Обичам те до безкрайност. Синко, добре дошъл”, написа гордият татко Илиян Любомиров.

Докторът, под чиито грижи се появи на бял свят Александър, си спомнил, че това е седмото бебе, което се ражда при него от екипа на “На кафе”.

“Голяма радост е. Петя ми се обади половин час след операцията, но още не съм видял бебето, защото не пускат при него. Само таткото е влязъл”, каза младият дядо - журналистът Сашо Диков, бащата на Петя. “Важното е, че всичко мина добре. Това беше нещо, което дъщеря ми го искаше и то се случи в най-подходящия момент и с най-подходящия човек”, допълни щастлив Диков.

“24 часа” се включва в поздравите към младите родители и им желае да са здрави и щастливи, а малкият Александър да им носи много поводи за гордост!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ