Напишете дума/думи за търсене

Акупресурното въздействие на биомагнитните стелки Magneto 500+

Биомагнитните стелки за позитивно въздействие правилната стойка и походка на тялото Magneto 500 Plus са дело на едноименния производител и са подходящи за хора от всяка възрастова група. Магнитните бутони, които оказват акупресурно повлияване на енергийните центрове, разположени по стъпалата на крака, са с мощност от 970 гауса. Липсват индикации за възможни неприятни показания или странични ефекти, възникнали като пряко следствие от приложението на устройството, в потребителските отзиви и мнения. Клиентите дават и добри оценки за цената на продукта.

Стелките с акупресурен метод за положително повлияване на усещането за свобода на движение Магнето 500 Плюс може да се резервират, заявят и поръчат чрез попълването на кратка и удобна дигитална бланка. Процедурата е дискретна и не изисква нищо повече от вписването на име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутора. Наложен платеж е начинът за разплащане. Акупресурният метод наподобява акупунктурния, като и двата са базирани на основни принципи на древнокитайската медицина. Той разчита на оказването на натиск с ръце върху определени ключови точки от човешкото тяло, с които да се отблокира заключената в тях енергия.

Какво точно представлява акупресурата?

Акупресурата и акупунктурата имат много сходни допирни точки. Двата метода за оказване на позитивно въздействие върху човешкото тяло се базират на традиционните практики на древнокитайската медица. Те се прилагат като превантивна мярка срещу развиването на даден тип заболяване, както и в неговия начален стадий, преди да се наложи предписването на лечение с лекарства и препарати. И до ден днешен китайските доктори прибягват до положително повлияване на организма и отключване на блокираната в определени точки (центрове) енергия чрез оказване на директен натиск с ръка (акупресура) или с игла (акупунктура).

Счита се, че те допринасят и благоприятстват облекчаването и отърваването от признаци на мигрена, безсъние, прекомерна сънливост, хронично главоболие, Миниеров синдром, депресия, невротични състояния, сърдечна или страхова невроза. Основната идея е, че трябва да се третира сбора от различни симптоми, откривайки неговия първоизточник.

- Националният здравен институт в САЩ счита акупунктурата и акупресурата за безопасни процедури, които може да допринесат за подобряване на цялостното състояние на пациента, стига да се извършват от квалифициран кадър.

- Оказването на напрежение върху определени точки от тялото води до активиране на опиоидните системи в мозъка, които облекчават болката, както и до промени в химическия състав на мозъка, въздействайки на усещането за волеви и неволеви движения.

- Акупресурните сесии допринасят за поддържането на високи нива на имунна защита.

Чи (Ки) – основната енергийна сила на живота!

Според принципите на китайската традиционна медицина човешкото тяло е микрокосмос, който наподобява като модел много по-голямата Вселена. Всичко материално, включително човешкото тяло, е чисто и просто физическото проявление на душевната енергия Чи (Ки). Балансирането на положителната (Ян) и негативната (Ин) енергия в и около нас е ключово за доброто състояние не само на нашия собствен организъм, но и на света като цяло.

Според китайското разбиране за света нашите емоции и мисли влияят на физическото ни състояние по същия начин, както и биохимичните механизми. Ако западната медицина разбира света като комбинация от физиологични процеси и химични реакции в тялото, източното разбиране за живителната енергия Чи (Ки) счита, че тя се намира в:

- Храната;

- Въздуха;

- Водата;

- Слънчевата светлина;

- 12-те основни меридиана в тялото, които я придвижват нагоре и надолу;

Как работят биомагнитните стелки Магнето 500+?

Производителят на средството за положително повлияване на стойката и походката на тялото Magneto 500+ счита, че то може да благоприятства усещането за свободата на движение и да допринесе за по-голямото количество физическа активност през деня по един естествен за организма начин. Биокозметичният продукт разчита на масажиращи бутони с мощност от 970 гауса, за да постигне това, както и на акупресурен принцип на въздействие върху енергийни точки, разположени по стъпалото на крака.

Биомагнитните стелки за въздействие върху правилната стойка и походка Magneto 500 Plus получават добри отзиви в мненията на потребителите по онлайн форумите за упражнения за поддържане на костно-скелетната система. Клиентите не са сигнализирали за наличието на противопоказания и дават положителни оценки за цената на продукта.

Компанията производител съветва те да се придържат към наличните в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба.

1) Стелките се носят точно по 8 (осем) минути на ден.

2) Прилагането им може да се извършва, докато сте седнали, прави или се разхождате.

3) Те трябва да се обуват всеки ден в продължение на 30 последователни денонощия.

Поръчката на средството за повече дневна физическа активност се осъществява през официалната му уебстраница. Плаща се при получаване. Текущата промоция дава възможност на всеки да го закупи с -50% отстъпка от автентичната му стойност.

Посрещайте деня с раздвижване и тонус!

Оставайки физически активни и в зряла възраст, ние допринасяме за нормалните нива на метаболизма и кръвообращението, подпомагайки правилното оросяване на крайниците. Така горим и енергия и запазваме добрата си форма. Което пък само допринася за настроението и тонуса.