Напишете дума/думи за търсене

Теди Бургазлиева свали 30 килограма

Бившата Мис България качи драстично килограми по време на бременността си

Теди Бургазлиева свали цели 30 килограма, които е натрупала по време на бременността си. Една от най-красивите носителки на титлата "Мис България" имала рискови девет месеца.

"Тъй като бях бременна с близнаци, лекарите много се притесняваха, че могат да се родят недоносени", разкрива Бургазлиева.

Слава Богу, това не се случило и децата й дошли на бял свят здрави и с тегло над три килограма. По време на бременността си миската се интересувала само от тяхното състояние.

"Ядях по шест пъти на ден. Приемах и въглехидрати, и мазнини. Не мислех за себе си и за фигурата. Беше важно бебетата да са добре. Специалисти ми помогнаха да изготвя специален режим, в който не ми липсва нито една храна", споделя Бургазлиева. Така Теди качила 30 килограма и от крехките 50, стигнала над 80 килограма. След раждането на Ема и Раян Бургазлиева се заела да възвърне формата си и успяла, като днес може да се похвали, че влиза в дрехите си преди бременността.

За 8 месеца тя си върна предишната фигура благодарение на специален хранителен режим. Много от рецептите й са взети от Биляна Йотовска, други сама си измислила. Признава, че понякога режимът не е по вкуса й, защото се налага да пие шейк с броколи, но е доволна от резултата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ